مقاله تأثیر عوامل توپوگرافی در پتانسیل ذخیر? کربن دو گون? Astragalus gossypinus و Astragalus parrowianus (مطالع? موردی: مراتع کوهستانی استان کرمانشاه)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر عوامل توپوگرافی در پتانسیل ذخیر? کربن دو گون? Astragalus gossypinus و Astragalus parrowianus (مطالع? موردی: مراتع کوهستانی استان کرمانشاه) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر عوامل توپوگرافی در پتانسیل ذخیر? کربن دو گون? Astragalus gossypinus و Astragalus parrowianus (مطالع? موردی: مراتع کوهستانی استان کرمانشاه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر عوامل توپوگرافی در پتانسیل ذخیر? کربن دو گون? Astragalus gossypinus و Astragalus parrowianus (مطالع? موردی: مراتع کوهستانی استان کرمانشاه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر عوامل توپوگرافی در پتانسیل ذخیر? کربن دو گون? Astragalus gossypinus و Astragalus parrowianus (مطالع? موردی: مراتع کوهستانی استان کرمانشاه) :

تعداد صفحات :۱۶

با توجه به توان مناسب ذخیر کربن در بافت‌های گیاهی، به‌دلیل افزایش غلظت گاز دی‌اکسید کربن در جو در دهه‌های اخیر به این راهکار توجه جدی شده است. بدین منظور، قابلیت ذخیر کربن دو گون Astragalus gossypinus و Astragalus parrowianus در بخشی از مراتع کوهستانی استان کرمانشاه بررسی شد. محدود مورد مطالعه براساس نقش توپوگرافی و پیمایش صحرایی مشخص شد و واحدهای همگن براساس چهار جهت اصلی و پنج طبق ارتفاعی تعیین و مناطق معرف انتخاب شدند. سپس در هر منطق معرف، سه ترانسکت خطی موازی یکدیگر از بالای دامنه به سمت پایین قرار گرفتند (درمجموع ۶۰ ترانسکت) و به فاصل هر ۱۰ متر در طول ترانسکت، پلات‌ها انداخته شدند (درمجموع ۳۰۰ پلات) و مقادیر کربن زیست‌تود هوایی و زیرزمینی دو گونه اندازه‌گیری شد. نتایج مقایس میانگین‌ها براساس آزمون SNK هم بیانگر این مطلب بود که کمترین مقدار ذخیر کربن در طبق ارتفاعی (۱۹۰۰-۲۱۰۰) در جهت جغرافیایی شمالی مشاهده شده است. همچنین با توجه به نتایج به‌دست‌آمده می‌توان بیان کرد که قابلیت ذخیر کربن گون Astragalus parrowianus بیشتر از گون Astragalus gossypinus است. این توانایی به این علت است که گون زرد میزان پوشش، زیست‌تود هوایی و زیست‌تود ریشه‌ای بیشتری از گون سفید دارد که به‌تله‌انداختن و ذخیر بیشتر کربن آلی را سبب شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.