مقاله مقایس? برخی از خصوصیات کینتیکی و بیوشیمیایی آنزیم تریپسین ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) با تریپسین تجاری (Porcine)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مقایس? برخی از خصوصیات کینتیکی و بیوشیمیایی آنزیم تریپسین ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) با تریپسین تجاری (Porcine) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایس? برخی از خصوصیات کینتیکی و بیوشیمیایی آنزیم تریپسین ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) با تریپسین تجاری (Porcine) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایس? برخی از خصوصیات کینتیکی و بیوشیمیایی آنزیم تریپسین ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) با تریپسین تجاری (Porcine)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقایس? برخی از خصوصیات کینتیکی و بیوشیمیایی آنزیم تریپسین ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) با تریپسین تجاری (Porcine) :
تعداد صفحات :۲۴
در این تحقیق برخی از خصوصیات کینتیکی و بیوشیمیایی آنزیم تریپسین کیلکای معمولی با تریپسین تجاری Porcine بررسی شد. نتایج نشان داد که دما و pH بهینه برای فعالیت آنزیم تریپسین کیلکای معمولی و تجاری حاصل از خوک (Porcine) به ترتیب ۶۰ و ۸ درج سانتیگراد بود. پایداری دمایی و pH فعالیت آنزیم تریپسین در کیلکای معمولی به ترتیب ۴۵ درج سانتیگراد و ۷-۱۰ و خوک ۵۰ درج سانتیگراد و ۴-۱۱ بود. یونهای فلزی CaCl2 و MgCl2به طور معنیداری فعالیت آنزیم تریپسین در کیلکای معمولی را نسبت به خوک افزایش دادند (P<0.05)، در حالی که KCl و NaCl در فعالیت آنزیم تریپسین کیلکای معمولی بیتأثیر بودند (P>0.05)، اما در خوک اثر کاهشی معنیداری را نشان دادند (P<0.05). MnCl2به طور معنیداری باعث افزایش فعالیت آنزیم تریپسین در کیلکای معمولی شد (P<0.05) در حالی که در خوک اثر کاهشی معنیداری را نشان داد (P<0.05). مقایس اثر بازدارندهها بر فعالیت آنزیم تریپسین نشان داد که به استثنای ρ-aminobenzamidine، بازدارندههایSBTI ، TLCK و PMSF تأثیر معنیداری در فعالیت آنزیم تریپسین در کیلکای معمولی و خوک نداشتند (P>0.05)، در حالی که ρ-aminobenzamidineفعالیت آنزیم تریپسین در خوک را به طور معنیداری نسبت به کیلکای معمولی کاهش داد (P<0.05). Vmaxآنزیم تریپسین ماهی کیلکای معمولی به طور معنیداری بالاتر (P<0.05) و kmآنزیم تریپسین ماهی کیلکای معمولی به طور معنیداری کوچکتر از خوک بود (P<0.05). نتایج بررسیها نشان داد که آنزیم تریپسین در کیلکای معمولی نسبت به خوک از کارایی بالاتری برخوردار است و میتواند در آینده بهمنزل ماد افزودنی در صنایع مرتبط و تحقیقات بیوتکنولوژی به کار رود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.