مقاله بررسی روند کاهش باقی مانده دیازینون درغوره تحت شرایط مزرعه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی روند کاهش باقی مانده دیازینون درغوره تحت شرایط مزرعه دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی روند کاهش باقی مانده دیازینون درغوره تحت شرایط مزرعه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روند کاهش باقی مانده دیازینون درغوره تحت شرایط مزرعه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی روند کاهش باقی مانده دیازینون درغوره تحت شرایط مزرعه :
تعداد صفحات :۱۶
بهمنظور اندازهگیری میزان باقیمانده دیازینون درغوره تحت شرایط مزرعه، آزمایشی طی بهار و تابستان ۱۳۹۰ در باغ انگور مرکز تحقیقات کشاورزی خراسان رضوی (مشهد) انجام شد. در این تحقیق دیازینون در دو غلظت توصیه شده (۵/۱ در هزار) و دو برابر غلظت توصیه شده (۳ در هزار) در دو نوبت و به فاصله ۲۳ روز بر روی انگور رقم کشمشی قوچان با روش معمول منطقه سمپاشی شد. آزمایش در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار پیاده شد. نمونهبرداری در فواصل زمانی ۰، ۱، ۲، ۵، ۸، ۱۲روز بعد از سمپاشی نوبت دوم (مرحله غوره) انجام شد و پس از استخراج و خالصسازی باقیمانده آفتکش به روش استخراج فاز جامد، مقدار آن توسط دستگاه کروماتوگرافیگازی مجهز به شناساگر نیتروژن-فسفر اندازهگیری شد. بر اساس نتایج، بخش اعظم دیازینون در روزهای اول و تحت شرایط محیطی تجزیه شد و نیمه عمر آن در تیمار دز توصیه شده و دز دو برابر به ترتیب ۵/۱ و ۲۱/۱ روز بدست آمد. سرعت تجزیه دیازینون در دز دو برابر بیشتر از دز توصیه شده بود به طوری که اختلاف بین آنها در روزهای آخر غیر معنیدار شد. در نمونهگیری قبل از سمپاشی دوم هیچگونه باقیمانده دیازینون مشاهده نشد که نشان دهنده تجزیه این آفتکش طی بیست و سه روز دوره بعد از سمپاشی اول بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.