مقاله بررسی آلاینده اُزن سطحی در شهر تهران طی دوره سال‌های (۲۰۰۸-۲۰۱۱)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی آلاینده اُزن سطحی در شهر تهران طی دوره سال‌های (۲۰۰۸-۲۰۱۱) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی آلاینده اُزن سطحی در شهر تهران طی دوره سال‌های (۲۰۰۸-۲۰۱۱)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی آلاینده اُزن سطحی در شهر تهران طی دوره سال‌های (۲۰۰۸-۲۰۱۱)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی آلاینده اُزن سطحی در شهر تهران طی دوره سال‌های (۲۰۰۸-۲۰۱۱) :

تعداد صفحات :۲۴

در این تحقیق، تغییرات زمانی مکانی آلاینده اُزن سطح زمین و عوامل هواشناسی مؤثر بر آن در شهر تهران طی سال‌های ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۱ بررسی شده است. بررسی مقادیر روزانه شاخص کیفیت هوا نسبت به آلاینده اُزن سطحی در ایستگاه اقدسیه نشان داده است که بیشترین درصد روزهای ناسالم در ماه‌های تیر و مرداد (۹۳%) قرار دارد. اوج روزانه اُزن در ساعت‌های ۱۵-۱۷ رخ داده و متأثر از عوامل گوناگونی، به‌ویژه دمای هوا و تابش خورشیدی است. غلظت اُزن در ساعت ۱۱ قبل‌ازظهر، همبستگی مثبت زیادی با غلظت میانگین روزانه آن دارد. یکی از جالب‌ترین نتایج این است اغلب کاهش وارونگی‌‌های دمایی شبانه و کاهش پایداری جوّی می‌تواند باعث افزایش غلظت اُزن سطحی شبانه شود.
بررسی بیشینه‌‌های آلاینده اُزن سطحی بهاری روشن ساخته است که برخی سامانه‌های کم ارتفاع وَردسپهر میانی همراه با پدیده‌های وَردْایست تاشونده که منطقه ایران را در عرض‌های شمالی دریای خزر تحت‌‌تأثیر قرار می‌‌‌دهند، می‌‌‌توانند از راه نزول هوای خشک سرشار از اُزن پوشن‌سپهری به وَردسپهر، باعث افزایش مقدار آلاینده اُزن سطح زمین شوند. بررسی بیشینه‌های اُزن سطحی تابستانی و مقایسه آن با شرایط هواشناسی جوّ بالا نشان داده است که اغلب این بیشینه‌‌ها در اثر حضور وا‌چرخند‌‌ها در وَردسپهر میانی منطقه ایران ایجاد می‌شوند. شرایط هواشناسی آفتابی، خشک و آرام در طی روز ناشی از این سامانه‌ها باعث افزایش تولید اُزن طی واکنش‌‌های فوتوشیمیایی می‌شود. بررسی تأثیر بارش بر مقدار آلاینده اُزن سطحی روشن ساخته است که در روز بارشی غلظت همه آلاینده‌‌ها ازجمله اُزن کاهش می‌یابد ولی در یک تا دو روز پس از بارش درحالی‌که هنوز اکثر آلایندها غلظت به‌نسبت کمی دارند، غلظت اُزن افزایش می‌‌‌یابد؛ که این نشانه شفاف‌تر بودن جوّ برای تابش خورشیدی و ترغیب بیشتر فرایند فوتوشیمیایی تشکیل اُزن است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.