مقاله بررسی عملکرد نشاسته کاتیونیِ سیب‌زمینی و گندم در بهبود ویژگی‌های مقاومتیِ کاغذ ِحاصل از کارتن‌های کنگره‌ایِ کهنه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی عملکرد نشاسته کاتیونیِ سیب‌زمینی و گندم در بهبود ویژگی‌های مقاومتیِ کاغذ ِحاصل از کارتن‌های کنگره‌ایِ کهنه دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عملکرد نشاسته کاتیونیِ سیب‌زمینی و گندم در بهبود ویژگی‌های مقاومتیِ کاغذ ِحاصل از کارتن‌های کنگره‌ایِ کهنه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عملکرد نشاسته کاتیونیِ سیب‌زمینی و گندم در بهبود ویژگی‌های مقاومتیِ کاغذ ِحاصل از کارتن‌های کنگره‌ایِ کهنه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عملکرد نشاسته کاتیونیِ سیب‌زمینی و گندم در بهبود ویژگی‌های مقاومتیِ کاغذ ِحاصل از کارتن‌های کنگره‌ایِ کهنه :

تعداد صفحات :۱۶

بازیافت کاغذ با وجود مزیت‌ها و پتانسیل‌ها با کاهش ویژگی‌های کیفیتی همراه است. این تحقیق به‌منظور استفاد بهینه از کارتن‌های کنگره‌ای کهنه در بازیافت کاغذ و بهبود کیفیت کاغذهای بازیافتی انجام گرفت. افزودن نشاسته کاتیونی به خمیر‌کاغذ بازیافتی، موجب احیای پیوند‌های از‌دست‌رفت خمیر‌کاغذ می‌شود و در‌‌‌‌نتیجه خواص مقاومتیِ کاغذ‌های ساخته‌شده را تا حدّ خمیر‌کاغذِ بکر ارتقا می‌دهد. نشاسته‌ها با توجه به منبع استخراجی‌شان آثار متفاوتی دارند. در این بررسی، از نشاسته کاتیونی سیب‌زمینی و گندم، هر یک در ۴ سطح ۰، ۵/۰، ۱، و ۵/۱ درصد، به همراه ۴/۰ درصد آلوم به‌عنوان خنثی‌کنند آشغال‌های آنیونی استفاده گردید. کاغذ دست‌ساز با جرم پای ۱۲۰ گرم بر متر مربع ساخته و وی‍ژگی‌های مقاومتیِ آن اندازه‌گیری شد. میزان جذب دو نوع نشاسته بر روی خمیرکاغذ نیز با استفاده از روش اسیدـ‌فنول محاسبه گردید. نتایج مشخص کرد که مصرف ۵/۱ درصد نشاست سیب‌زمینی و ۱ درصد نشاست گندم تأثیر بهینه‌ای بر افزایش مقاومت کاغذ‌های حاصله داشته است. در مقایسه بین دو نوع نشاست سیب‌زمینی و نشاست گندم نیز نشاست گندم عملکرد بهتری داشته است. نمودار جذب دو نشاسته نیز نشان داد که نشاست سیب‌زمینی جذب و ماندگاری بیشتری بر روی خمیرکاغذ داشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.