مقاله بررسی اثر سطوح مختلف پنبه دانه در جیره بر عملکرد پرواری و صفات مورفولوژیک روده باریک بره های نر نژاد شال
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر سطوح مختلف پنبه دانه در جیره بر عملکرد پرواری و صفات
مورفولوژیک روده باریک بره های نر نژاد شال دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر سطوح مختلف پنبه دانه در جیره بر عملکرد پرواری و صفات
مورفولوژیک روده باریک بره های نر نژاد شال کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر سطوح مختلف پنبه دانه در جیره بر عملکرد پرواری و صفات
مورفولوژیک روده باریک بره های نر نژاد شال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر سطوح مختلف پنبه دانه در جیره بر عملکرد پرواری و صفات
مورفولوژیک روده باریک بره های نر نژاد شال :
تعداد صفحات :۱۳
این آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی با چهار جیره غذایی با سطوح صفر، ۴ ، ۸ و ۱۶درصد پنبه دانه کامل بر روی ۲۰ راس بره نر شال با میانگین وزن اولیه ۸/۱±4/30 کیلوگرم و سن ۶-۵ ماهگی به مدت ۹۰ روز اجرا شد. میزان انرژی و پروتئین قابل متابولیسم جیره ها مشابه بود. در دوره آزمایش، عملکرد پرواری بره ها و فراوانی و ابعاد انواع پرز و عمق غدد کریپت روده کوچک بررسی شد. سطوح مختلف پنبه دانه در جیره اثر معنی داری بر افزایش وزن روزانه و ضریب تبدیل غذائی نداشت، ولی سطح ۴ درصد آن خوراک مصرفی را به طور معنیداری افزایش داد(۰۱/0P<). افزایش سطح پنبه دانه در جیره فراوانی پرز های برگی را افزایش داد(۰۵/0P<). ارتفاع و عرض پرز، عمق غدد کریپت و نسبت ارتفاع پرز به عمق غدد کریپت تحت تاثیر سطح پنبه دانه در جیره قرار گرفت(۰۵/0P<). نتایج آزمایش نشان داد که بره های پرواری، ۱۶ درصد پنبه دانه کامل در جیره را بدون مشکل مصرف کرده و افزایش سطوح مختلف پنبه دانه با افزایش نسبت ارتفاع پرز به عمق کریپت سبب بهبود جذب مواد می گردد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.