مقاله اثر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzistanica) در آب آشامیدنی، بر نسبت اسید های چرب امگا-۶ به امگا-۳، محتوی کلسترول و پایداری لیپیدها در عضله سینه نیمچه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzistanica) در آب آشامیدنی، بر نسبت
اسید های چرب امگا-۶ به امگا-۳، محتوی کلسترول و پایداری لیپیدها
در عضله سینه نیمچه های گوشتی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzistanica) در آب آشامیدنی، بر نسبت
اسید های چرب امگا-۶ به امگا-۳، محتوی کلسترول و پایداری لیپیدها
در عضله سینه نیمچه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzistanica) در آب آشامیدنی، بر نسبت
اسید های چرب امگا-۶ به امگا-۳، محتوی کلسترول و پایداری لیپیدها
در عضله سینه نیمچه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzistanica) در آب آشامیدنی، بر نسبت
اسید های چرب امگا-۶ به امگا-۳، محتوی کلسترول و پایداری لیپیدها
در عضله سینه نیمچه های گوشتی :

تعداد صفحات :۱۸

این آزمایش به منظور بررسی تاثیر افزودن اسانس مرزه خوزستانی به آب آشامیدنی بر میزان کلسترول، ترکیب اسید های چرب و پایداری لیپیدها در عضله سینه نیمچه های گوشتی انجام شد. تعداد ۷۲۰ قطعه جوجه گوشتی یکروزه (سویه کاب ۵۰۰) برای بررسی ۶ تیمار شامل افزودن مقادیر صفر، ۲۰۰، ۳۰۰، ۴۰۰ و ۵۰۰ میلی گرم اسانس مرزه خوزستانی و ۵۰۰ میلی گرم توئین-۸۰ در هر لیتر از آب آشامیدنی، تا ۴۲ روزگی مورد استفاده قرار گرفت. در ۴۲ روزگی، ۶ جوجه نر و ۶ جوجه ماده از هر تیمار کشتار و نمونه های عضلات سینه آنها برای آنالیز آماده شد. ترکیب اسید های چرب با کروماتوگرافی گازی، میزان کلسترول بافت ها با کیت های تجاری به صورت دستی و میزان پراکسیداسیون لیپید با تعیین مقدار مواد واکنش دهنده با اسید تیوباربیوتیک (TBARS) اندازه گیری شد. اسانس مرزه مصرف آب پرنده ها را به طور معنی داری کاهش داد (۰۵/۰< P). شاخص راندمان اقتصادی به طور معنی داری برای پرنده های دریافت کننده آب حاوی ۴۰۰ میلی گرم در لیتر اسانس، بالاتر بود (۰۵/۰< P). میزان کلسترول عضله سینه برای پرنده های دریافت کننده آب حاوی ۵۰۰ میلی گرم در لیتر اسانس مرزه به طور معنی داری کمتر از پرندگان شاهد و سایر تیمار ها بود (۱۰/۰>P). افزودن اسانس مرزه خوزستانی به آب آشامیدنی تاثیر معنی داری بر میزان اسید های چرب ۲: ۱۸C ، ۴: ۲۰C ، مجموع اسید های چرب اشباع و غیر اشباع و اسید های چرب امگا-۶ در گوشت سینه پرندگان داشت (۰۵/۰< P). سطوح بیش از ۲۰۰ میلی گرم در لیتر اسانس مرزه تاثیر معنی داری بر کاهش میزان TBARS موجود در عضله ی سینه داشت (۰۵/۰>P). نتیجه گیری شد که افزودن مستمر سطوح ۲۰۰ تا ۵۰۰ میلی گرم در لیتر اسانس مرزه خوزستانی در آب آشامیدنی، تاثیر قابل توجهی بر نسبت اسیدهای چرب عضله سینه نیمچه های گوشتی برای بهبود ارزش تغذیه ای آن ندارد ولی باعث کاهش کلسترول و پراکسیداسیون لیپیدها در آن می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.