مقاله تأثیر یک برنامه مداخله تمرینی بر عملکردهای حرکتی مرتبط با افتادن در مردان سالمند بدون فعالیت بدنی منظم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر یک برنامه مداخله تمرینی بر عملکردهای حرکتی مرتبط با افتادن در مردان سالمند بدون فعالیت بدنی منظم دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر یک برنامه مداخله تمرینی بر عملکردهای حرکتی مرتبط با افتادن در مردان سالمند بدون فعالیت بدنی منظم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر یک برنامه مداخله تمرینی بر عملکردهای حرکتی مرتبط با افتادن در مردان سالمند بدون فعالیت بدنی منظم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر یک برنامه مداخله تمرینی بر عملکردهای حرکتی مرتبط با افتادن در مردان سالمند بدون فعالیت بدنی منظم :

تعداد صفحات :۲۵

هدف این تحقیق، بررسی مقاله تأثیر یک برنامه مداخله تمرینی بر عملکردهای حرکتی مرتبط با افتادن در مردان سالمند بدون فعالیت بدنی منظم بود. برای این منظور از بین ۱۳۰ سالمند شرکت کننده درآزمون غربالگری، ۳۹ آزمودنی انتخاب و دردو گروه تمرین (۲۰ نفر) و کنترل (۱۹ نفر) قرار گرفتند. آزمودنی های ۶۰ تا ۷۰ ساله ها در گروه آزمایش ۶۸/۷۳ در گروه کنترل ۷۵/۴۳ درصد بودند. همچنین آزمودنی های ۷۱ سال و بالاتر در گروه آزمایش ۳۱/۲۶ و در گروه کنترل ۲۵/۵۶ درصد بود. گروه آزمایش در یک برنامه مداخله تمرینی به مدت ۱۰ هفته (هفته ای سه جلسه ۹۰ دقیقه ای) شرکت کردند. برای جمع آوری داده ها از آزمون های ۳۰ ثانیه نشستن روی صندلی، آزمون بنشین و برسان، تعادل ایستا (چشم باز و بسته)، بلند شو برو، ۱۰ متر راه رفتن با و بدون مانع استفاده شد. این تحقیق از نوع نیمه تجربی بود و برای تجزیه و تحلیل اندازه های عملکرد حرکتی، از آزمون های کلوموگروف – اسمیرنوف و t مستقل استفاده شد. نتایج نشان داد پس از ۱۰ هفته برنامه مداخله تمرینی، میانگین نمره پس آزمون گروه آزمایش درقدرت اندام تحتانی (۳۷/۲۷ تکرار)، انعطاف پذیری (۲۸/۲۹ سانتی متر)، تعادل ایستا با چشم باز (۹۴/۶۰) و چشم بسته (۳۶/۱۹ ثانیه)، چابکی و تعادل پویا (۱۰/۴ ثانیه)، سرعت ۱۰ متر راه رفتن ۳۵/۳ ثانیه) و سرعت ۱۰ متر راه رفتن با مانع (۰۳/۴ ثانیه) در گروه تمرین نسبت به گروه کنترل، بهبود معنی داری یافت (۰۵/۰ P<). یافته های این پژوهش مؤید تأثیر اعمال مداخله های تمرینی به ویژه تمرین قدرتی بر بهبود عوامل حرکتی مرتبط با افتادن و پیشگیری احتمالی از افتادن ها در سالمندان است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.