مقاله کنترل بیولوژیک کپک خاکستری سیب با استفاده از ترکیب چند جدایه مخمر و باکتریBacillus subtillis و القای پاسخ¬های دفاعی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله کنترل بیولوژیک کپک خاکستری سیب با استفاده از ترکیب چند جدایه مخمر و باکتریBacillus subtillis و القای پاسخ¬های دفاعی دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کنترل بیولوژیک کپک خاکستری سیب با استفاده از ترکیب چند جدایه مخمر و باکتریBacillus subtillis و القای پاسخ¬های دفاعی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کنترل بیولوژیک کپک خاکستری سیب با استفاده از ترکیب چند جدایه مخمر و باکتریBacillus subtillis و القای پاسخ¬های دفاعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کنترل بیولوژیک کپک خاکستری سیب با استفاده از ترکیب چند جدایه مخمر و باکتریBacillus subtillis و القای پاسخ¬های دفاعی :

تعداد صفحات :۲۲

دو جدایه مخمر A5 وA4 از گونهCandida membranifuciens و جدایهA6 از گونهPichia guilliermondii همچنین دو جدایه باکتری B2 و B6 از گونهBacillus subtilis برای کنترل بیماری کپک خاکستری سیب با عامل Pers.:Fr.Botrytis cinerea به صورت انفرادی و مخلوط مورد ارزیابی قرار گرفتند. آزمایش سازگاری مواد بیوکنترل با استفاده از آزمون تولید ترکیبات خارج سلولی به روش سلوفان و کشت همزمان دو آنتاگونیست در محیط کشت جامد نشان داد، جدایه های مخمر با باکتری سازگار می­باشند. آزمایش بررسی تقابل آنتاگونیست­ها در محیط کشت مایع ثابت کرد جمعیت جدایه­های مخمر در حضور جدایه­های باکتری به­خوبی تا انتهای آزمایش مشابه کاربرد انفرادی رشد می­کنند. نتایج آزمایشات در شرایط انبار نیز نشان داد مخلوط هایB2+A5 وB6+A6 با قطر لکه برابر با ۲۳/۵ و ۴۳/۷ میلی­متر در دمای ۲۰ درجه سلسیوس و همچنین در دمای ۴ درجه سلسیوس بترتیب با ایجاد قطر لکه معادل ۴۸/۳ و ۸۷/۳ میلی متر، بیشترین کنترل کنندگی را نسبت به دیگر آنتاگونیست ها و مخلوط آن ها دارند. توانایی مخلوط آنتاگونیستی B2+A5 در القای پاسخ­های دفاعی در بافت میوه سیب نشان داد این مخلوط دو روز بعد از مایه­زنی سبب افزایش فعالیت آنزیم پراکسیداز و ترکیبات فنلی می­شود علاوه بر آن، این مخلوط چهار روز پس از مایه­زنی عامل بیماری فعالیت آنزیم کاتالاز را کاهش می­دهد. مطابق نتایج این پژوهش مخلوط عوامل آنتاگونیست­ با افزایش القای مقاومت در میوه سیب، سبب بهبود بیوکنترل می­گردند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.