مقاله اثر زمان انبارداری ساقه پنبه و مخلوط آن با چوب صنوبر بر ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی تخته خرده‌چوب ساخته شده از آنها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر زمان انبارداری ساقه پنبه و مخلوط آن با چوب صنوبر بر ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی تخته خرده‌چوب ساخته شده از آنها دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر زمان انبارداری ساقه پنبه و مخلوط آن با چوب صنوبر بر ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی تخته خرده‌چوب ساخته شده از آنها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر زمان انبارداری ساقه پنبه و مخلوط آن با چوب صنوبر بر ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی تخته خرده‌چوب ساخته شده از آنها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر زمان انبارداری ساقه پنبه و مخلوط آن با چوب صنوبر بر ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی تخته خرده‌چوب ساخته شده از آنها :

تعداد صفحات :۱۳

این تحقیق با هدف بررسی اثر زمان انبارداری ساقه پنبه بر خواص فیزیکی و مکانیکی تخته خرده‌چوب ساخته شده از آن بوده است. بنابراین با استفاده از ساقه پنبه در ۵ حالت تازه، بعد از ۴ ماه و ۸ ماه انبارداری در دو حالت فضای باز و سرپوشیده و همچنین کاربرد ۲ نوع ترکیب چوبی شامل ۱۰۰ درصد ساقه پنبه و ترکیب ۶۰ درصد ساقه پنبه و ۴۰ درصد چوب صنوبر، اقدام به ساخت ۳۰ تخته خرده‌چوب آزمایشگاهی همسان گردید. سپس ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی تخته‌ها اندازه‌گیری و نتایج حاصل با استفاده از طرح آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کامل تصادفی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج نشان داد که با افزایش زمان انبارداری ساقه پنبه، مقاومت خمشی و مدول الاستیسیته تخته‌های ساخته شده با کاهش معنی‌داری روبرو گردید. با این حال افزوده شدن چوب صنوبر به ترکیب چوبی باعث شد که مقدار کاهش مقاومت خمشی و به ویژه مدول الاستیسیته تخته‌های ساخته شده با ساقه پنبه با انبارداری ۴ و ۸ ماه به حداقل برسد. نتایج نشان داد که انبارداری ساقه پنبه موجب کاهش چسبندگی داخلی تخته‌های ساخته شده گردیده است و استفاده از چوب صنوبر در ترکیب چوبی برای حفظ میزان چسبندگی داخلی تخته‌های ساخته شده در سطح مطلوب موثر بود. همچنین با افزایش زمان انبارداری ساقه پنبه، واکشیدگی ضخامت تخته‌ها به طور معنی‌داری افزایش یافت. نتیجه ‌این بررسی بیانگر آن است که کلیه ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی تخته خرده‌چوب ساخته شده از ساقه پنبه با افزایش زمان انبارداری آن کاهش می‌‌یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.