مقاله ارزیابی عملکرد دهیاری‎ها با استفاده از مدل چارچوب عمومی ارزیابی (CAF) (مطالعه‎ی موردی: شهرستان دهلران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی عملکرد دهیاری‎ها با استفاده از مدل چارچوب عمومی ارزیابی (CAF) (مطالعه‎ی موردی: شهرستان دهلران) دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی عملکرد دهیاری‎ها با استفاده از مدل چارچوب عمومی ارزیابی (CAF) (مطالعه‎ی موردی: شهرستان دهلران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی عملکرد دهیاری‎ها با استفاده از مدل چارچوب عمومی ارزیابی (CAF) (مطالعه‎ی موردی: شهرستان دهلران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی عملکرد دهیاری‎ها با استفاده از مدل چارچوب عمومی ارزیابی (CAF) (مطالعه‎ی موردی: شهرستان دهلران) :

تعداد صفحات :۲۷

در عصر کنونی، شرایط‌ به‌‎گونه‌ای است که هرسازمانی برای کارایی و اثربخشی بیشتر فعّالیّت‎های خود و به‎ویژه رضایتمندی مردم، نیازمند ارزیابی‌ دقیق عملکرد است. در مناطق روستایی نیز سازمان‌هایی ‌وجود دارد که از این امر مستثنی نیستند. هدف مقاله‎ی پیش رو، ارزیابی عملکرد دهیاری‎های شهرستان دهلران است. جامعه‎ی آماری پژوهش تعداد نُه دهیاری‌ این شهرستان‌ است که ‌سابقه‎ی آنها بیش از چهار سال است و در ‌سه‌ گروه دهیاران، اعضای‌ شوراهای ‌اسلامی‌ روستایی ‌و‌ مردم محلّی دسته‎بندی شده‎اند. روش پژوهش توصیفی ـ تحلیلی ‌و ابزار جمع‌آوری داده‎ها، پرسش‎نامه است. مدل مورد استفاده برای ارزیابی، چارچوب عمومی ارزیابی (CAF) است که چارچوب قدرتمند و مفیدی برای بهبود عملکرد سازمان‎ها فراهم می‎کند. برای تجزیه‌ و ‌تحلیل داده‌ها، از روش‎های آماری آزمون‎های پارامتریک شامل آزمون ‌کلموگرف- اسمیرنف، آزمون تی تک‎متغیّره، آزمون F تحلیل واریانس، آزمون‌های تعقیبی شفه استفاده شد، نتایج ‌پژوهش‌ نشان‌می‌دهد، عملکرد دهیاری‎ها بر اساس مدل چارچوب‌ عمومی ارزیابی و شاخص‎های استفاده شده برای ارزیابی عملکرد، نامطلوب بوده است، عواملی مانند تحصیلات پایین‌ دهیاران، آشنا نبودن آنها با مبانی ارزیابی عملکرد، نبود برنامه مصوّب پنج‎ساله در دهیاری‎ها، عدم مشارکت مردم‌ در طرح‌های عمرانی و مشکلات مالی و اعتباری دهیاری‎ها، در ناکارایی عملکرد آنها تأثیرگذار بوده است. در این راستا، آموزش‌ همه‎جانبه‌ی دهیاران، دقّت در انتخاب و گزینش دهیاران، تقویّت مشارکت مردم در مدیریت امور روستاها، توسعه‎ی منابع مالی دهیاری‎ها و درنهایت، اجرای سامانه‎ی نظارت و ارزیابی عملکرد، می‎تواند در تقویّت عملکرد دهیاری‎ها اثربخش باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.