مقاله خصوصیات پساب تولیدی ماهی قزل‎آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و بررسی روند معدنی شدن آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله خصوصیات پساب تولیدی ماهی قزل‎آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و بررسی روند معدنی شدن آن دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله خصوصیات پساب تولیدی ماهی قزل‎آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و بررسی روند معدنی شدن آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خصوصیات پساب تولیدی ماهی قزل‎آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و بررسی روند معدنی شدن آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله خصوصیات پساب تولیدی ماهی قزل‎آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و بررسی روند معدنی شدن آن :

تعداد صفحات :۲۴

در قالب یک طرح کاملا تصادفی، خصوصیات پساب تولیدی توسط ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و نیز میزان تراوش مواد و معدنی شدن فضولات تولیدی درگروه‌های وزنی ۳ ± ۲۰ و ۵ ± ۵۰ و ۹±۱۰۰ و ۱۰ ± ۲۰۰ گرم، مورد بررسی قرار گرفت. ماهیان در مخازنی با حجم آبگیری ۲۰۰ لیتر، برای مدت سه روز نگهداری و با غذای شرکت فرادانه تغذیه شدند. سپس، برای اندازه‎گیری نرخ معدنی شدن و تأثیر میکروارگانیسم‎ها، ماهیان جمع‌آوری شده و مخازن حاوی فضولات به مدت یک هفته با ادامه عمل هوادهی نگهداری شدند. طی این مدت عناصر ریزمغذی و درشت‎مغذی و برخی خصوصیات فیزیکو شیمایی آب سنجیده شد. میزان ترکیبات نیتروژن‎دار (آمونیاک کل، نیتریت و نیترات) بین روزهای شروع آزمایش و زمان جمع‌آوری ماهیان تفاوت معنی‎داری نشان داد (۰۵/۰>p). غلظت فسفر محلول کل نیز در بین تمامی تیمارها، پس از سه روز اول، افزایش داشت (۰۵/۰>p). میزان هدایت الکتریکی و سختی کل نیز در تمامی تیمارها از روز سوم به بعد تفاوت معنی‎دار داشت (۰۵/۰>p). نتایج بدست آمده از این آزمایش نشان داد که در سه روز اول، باکتری‎های موجود در سیستم عملکرد بهتری را در معدنی کردن متابولیت‎های تولیدی در مقایسه با زمان پس از صید ماهی و عدم حضور ماهی خواهند‌داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.