مقاله وارون‌سازی سه‌بُعدی داده‌های مغناطیسی منطق? آهن‌دار سرخه-دیزج زنجان با استفاده از الگوریتم غیرخطی مارکوارت-لونبرگ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله وارون‌سازی سه‌بُعدی داده‌های مغناطیسی منطق? آهن‌دار سرخه-دیزج زنجان با استفاده از الگوریتم غیرخطی مارکوارت-لونبرگ دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله وارون‌سازی سه‌بُعدی داده‌های مغناطیسی منطق? آهن‌دار سرخه-دیزج زنجان با استفاده از الگوریتم غیرخطی مارکوارت-لونبرگ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله وارون‌سازی سه‌بُعدی داده‌های مغناطیسی منطق? آهن‌دار سرخه-دیزج زنجان با استفاده از الگوریتم غیرخطی مارکوارت-لونبرگ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله وارون‌سازی سه‌بُعدی داده‌های مغناطیسی منطق? آهن‌دار سرخه-دیزج زنجان با استفاده از الگوریتم غیرخطی مارکوارت-لونبرگ :

تعداد صفحات :۲۷

هدف از تدوین مقال حاضر، وارون‌سازی سه‌بُعدی داده‌های مغناطیسی منطق آهن‌دار سرخه-دیزج در استان زنجان با استفاده از الگوریتم غیرخطی مارکوارت-لونبرگ و عرضه یک مدل زمین‌شناسی به‌منزله منشأ این داده‌‌ها است. برنام فرترن مورد استفاده، محدود مورد بررسی را به شبکه‌ای منظم از توده‌های منشوری قائم تقسیم می‌کند و با استفاده از یک مدل اولیه و با یک فرایند تکراری، پارامترهای مجهول هریک از منشورها را می‌یابد. توزیع هندسی مجموع این منشورها شکل سه‌بُعدی تود زیرزمینی را تعیین می‌کند. رهیافت استفاده شده در این تحقیق، قرار دادن عمق سطح فوقانی و سطح تحتانی منشورها درحکم متغیر برای ارزیابی میزان کارآمد بودن این رهیافت، ابتدا از این روش در مدل‌سازی داده‌های مصنوعی همراه با نوفه استفاده شده است. به‌منظور اِعمال محدودیت در تغییرات پارامتر مغناطیدگی توده در فرایند وارون‌سازی، از نقاط متفاوت محدود مورد بررسی، نمونه‌گیری و با اجرای آزمایش‌های مغناطیس سنگ، طیف مجاز تغییرات مغناطیدگی تعیین شد. فرض ما در وارون‌سازی داده‌های واقعی، یکنواخت بودن مغناطیدگی در کل توده و همین‌طور حاضر نبودن مغناطیس بازماند است. نتایج به‌دست آمده از مدل‌سازی سه‌بُعدی داده‌های مغناطیسی، یک دایک را نمایش می‌دهد. این نتایج با مدل حاصل از وارون‌سازی سه‌بُعدی داده‌های شبه‌گرانی همین محدوده که با روش وارون‌سازی فشرده صورت گرفته، مقایسه شده است. نتایج مقایسه با روش گرانی، مناسب بودن به‌کارگیری این روش را در این تحقیق روشن می‌سازد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.