مقاله تعیین میزان باقیمانده سموم دیازینون و کلرپریفوس در واریته‌های گلدن و رد سیب درختی منطقه دماوند


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تعیین میزان باقیمانده سموم دیازینون و کلرپریفوس در واریته‌های
گلدن و رد سیب درختی منطقه دماوند دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین میزان باقیمانده سموم دیازینون و کلرپریفوس در واریته‌های
گلدن و رد سیب درختی منطقه دماوند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین میزان باقیمانده سموم دیازینون و کلرپریفوس در واریته‌های
گلدن و رد سیب درختی منطقه دماوند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین میزان باقیمانده سموم دیازینون و کلرپریفوس در واریته‌های
گلدن و رد سیب درختی منطقه دماوند :

تعداد صفحات :۱۰

با توجه به افزایش مصرف کود و سموم کشاورزی در دهه‌های اخیر و افزایش بیماری‌ها و مخاطرات زیست محیطی در جوامع انسانی لازم است در ایران نیز مانند کشورهای پیشرفته استانداردهای باقیمانده سموم در مواد غذایی و محصولات کشاورزی مورد توجه قرار گیرد. اعمال این استانداردها نه فقط در بهداشت و سلامتی جامعه مؤثر است بلکه با افزایش صادرات، موجب رشد اقتصادی کشورنیز خواهد شد. از این‌رو در تحقیق حاضر برای بررسی آلودگی احتمالی محصول سیب منطقه دماوند نسبت به سموم کشاورزی مورد استفاده توسط باغبانان منطقه، میزان باقیمانده سموم دیازینون و کلرپریفوس (دورسبان ) در این محصول مورد بررسی قرار گرفت. ابتدا، نمونه‌برداری به‌طور کاملأ تصادفی بر اساس محاسبات آماری انجام گرفت و پس از عصاره‌گیری با گازکروماتوگرافی میزان باقیمانده سموم دیازینون و کلرپریفوس اندازه‌گیری شد. به‌طوری‌که میزان باقیمانده سم دیازینون درسیب‌های نوع گلدن و رد منطقه به ترتیب ۶۵/۰ و ۷/۰ ppm و در مورد سم کلرپریفوس به ترتیب ۰۸/۱ و ۳۴/۱ ppm اندازه‌گیری شد. سپس ضمن استفاده از آزمون آماره t ، نتایج تحقیق با استانداردهای جهانی مربوط مقایسه شد. مقایسه نتایج آماری با استانداردهای جهانی مبین این موضوع است که میزان سم کلرپریفوس درمحصول سیب باغهای منطقه بیش از حد مجاز جهانی است. پس ضرورت دارد که مسئولان و باغداران منطقه توجه ویژه‌ای به مسئله میزان و زمان استفاده از سموم کاربردی داشته باشند تا به این وسیله از به خطر افتادن بهداشت و سلامت جامعه جلوگیری به عمل آید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.