مقاله مقایسه اثر روشهای مختلف دباغی بر خصوصیات فیزیکی چرم شترمرغ
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مقایسه اثر روشهای مختلف دباغی بر خصوصیات فیزیکی چرم شترمرغ دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه اثر روشهای مختلف دباغی بر خصوصیات فیزیکی چرم شترمرغ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه اثر روشهای مختلف دباغی بر خصوصیات فیزیکی چرم شترمرغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقایسه اثر روشهای مختلف دباغی بر خصوصیات فیزیکی چرم شترمرغ :
تعداد صفحات :۱۲
برای تعیین روش مناسب دباغی پوست شترمرغ، وزن مخصوص ظاهری، ضخامت، مقاومت و کششپذیری چرم ناحیه اصلی شترمرغهای ۱۲ تا ۱۴ ماهه (تعداد = ۱۵) در روشهای مختلف دباغی (کرومی، گیاهی و آلومی) مطالعه شد. میانگین وزن مخصوص ظاهری و ضخامت چرمها بهترتیب ۰/۰ ± 7/0 گرم بر سانتیمتر مربع و ۱/۰ ± 7/1 میلیمتر تعیین شد. نیروی پارگی، مقاومت و کششپذیری چرمهای کرومی (۹/۴ ± 0/33 کیلوگرم نیرو، ۹/۲۳ ± 2/197 کیلوگرم بر سانتیمتر مربع و ۰/۷ ± 3/53 درصد) بیشتر از چرمهای آلومی (۵/۵ ± 4/27 کیلوگرم نیرو، ۷/۲۶ ± 7/161 کیلوگرم بر سانتیمتر مربع و ۸/۷ ± 4/46 درصد) و چرمهای گیاهی (۵/۴ ± 0/13 کیلوگرم نیرو، ۸/۲۱ ± 7/70 کیلوگرم بر سانتیمتر مربع و ۴/۶ ± 1/40 درصد) بود (۰۵/0P<). بهطورکلی، کیفیت مکانیکی چرم شترمرغ در فرآوری دباغی کرومی بهتر از چرم آلومی و گیاهی بهدست آمد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.