مقاله تحلیل عوامل مؤثر بر مهارت‌های حرفه‌ای اعضای هیأت علمی دانشکده‌های کشاورزی ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تحلیل عوامل مؤثر بر مهارت‌های حرفه‌ای اعضای هیأت علمی دانشکده‌های کشاورزی ایران دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل عوامل مؤثر بر مهارت‌های حرفه‌ای اعضای هیأت علمی دانشکده‌های کشاورزی ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل عوامل مؤثر بر مهارت‌های حرفه‌ای اعضای هیأت علمی دانشکده‌های کشاورزی ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل عوامل مؤثر بر مهارت‌های حرفه‌ای اعضای هیأت علمی دانشکده‌های کشاورزی ایران :

تعداد صفحات :۲۲

هدف کلی تحقیق حاضر بررسی عوامل مؤثر بر مهارت‌های حرفه‌ای اعضای هیأت علمی دانشکده‌های کشاورزی ایران بود. روش تحقیق از نوع توصیفی- پیمایشی و جامعه آماری آن را اعضای هیأت علمی دانشکده‌های کشاورزی ایران (۱۸۳۷ N=)، تشکیل می‌دادند. تعداد ۳۸۰ نفر با استفاده از جدول نمونه‌گیری مورگان به عنوان نمونه تعیین گردید که در نهایت برای افزایش دقت نتایج، حجم نمونه به ۴۰۴ نفر افزایش یافت. برای تعیین نمونه‌ها از روش نمونه‌گیری طبقه‌ای با انتساب متناسب استفاده شد. ابزار تحقیق، پرسشنامه‌‌ای بود که روایی صوری آن بر اساس نظر جمعی از اعضای هیأت علمی دانشگاه تهران و صاحب‌نظران مربوطه تأیید گردید و برای تعیین میزان پایایی بخش‌های مختلف با استفاده از مطالعه راهنما و ضریب آلفای کرونباخ استفاده گردید (مهارت‌های حرفه‌ای= ۸۲/۰، فرهنگ سازمانی= ۷۸/۰ و زمینه‌های سازمانی – مدیریتی ۹۲/۰)، که نشان داد ابزار سنجش از پایایی مناسب برخوردار بود. نتایج آزمون t نشان داد که تفاوت معنی‌داری بین مدرک تحصیلی (فوق لیسانس و دکترا) و محل تحصیل (داخل و یا خارج از کشور) اعضای هیأت علمی از لحاظ مهارت‌های حرفه‌ای وجود دارد. نتایج تحلیل رگرسیون حاکی از آن بود که چهار متغیر، زمینه‌های سازمانی- مدیریتی، فرهنگ سازمانی، سابقه تدریس در مجموع ۴/۵۷ درصد از واریانس مهارت‌های حرفه‌ای اعضای هیأت علمی را تبیین کردند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.