مقاله تاثیر عصاره گل گاو زبان بر تخمیرشکمبهای، جمعیت پروتوزوآیی و کاهش تولید گاز متان به روش برونتنی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر عصاره گل گاو زبان بر تخمیرشکمبهای، جمعیت پروتوزوآیی و کاهش تولید گاز متان به روش برونتنی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر عصاره گل گاو زبان بر تخمیرشکمبهای، جمعیت پروتوزوآیی و کاهش تولید گاز متان به روش برونتنی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر عصاره گل گاو زبان بر تخمیرشکمبهای، جمعیت پروتوزوآیی و کاهش تولید گاز متان به روش برونتنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر عصاره گل گاو زبان بر تخمیرشکمبهای، جمعیت پروتوزوآیی و کاهش تولید گاز متان به روش برونتنی :
تعداد صفحات :۱۷
در این مطالعه تاثیر سطوح متفاوت عصاره گل گاو زبان ( ۳ ، ۳۰ ، ۳۰۰ و ۳۰۰۰ میکرولیتر) با استفاده از ۲۰۰ میلیگرم جیره پایه بر خصوصیات تخمیر شکمبه و تولید گاز متان به روش برونتنی بررسی شد. فراسنجههای مورد مطالعه عبارتند از: گاز کل تولیدی و متان تولیدی، نیتروژن آمونیاکی، تجزیهپذیری آزمایشگاهی ماد آلی، شاخص راندمان سنتز پروتئین میکروبی (PF) (میلیگرم ماد آلی تجزیه شده بخش بر میلیلیتر گاز تولیدی) و غلظت اسیدهای چرب فرار. جمعیت پروتوزوآیی کل و سه زیر خانواده Entodiniinae ، Ophryscolecinae، Diplodiniinae و یک خانواده Isotrichdae و رابطه آنها با گاز متان نیز بررسی گردید. با افزایش مقدار عصاره گیاه دارویی در محیط تخمیر، گاز تولیدی از بخش نامحلول نسبت به گروه شاهد افزایش یافت (۰۱/۰>P). افزودن عصاره گل گاو زبان در دو سطح ۳۰۰ و ۳۰۰۰ میکرولیتر سبب افزایش (۰۱/۰>P) گاز تولیدی در زمانهای۲۴ و ۵۴ ساعت شد. عصاره افزودنی بدون اینکه سبب تغییر در تجزیهپذیری ماد آلی شود، گاز متان تولیدی در هر چهار سطح عصاره را کاهش داد (۰۵/۰>P)، به طوریکه بیشترین کاهش متعلق به سطوح ۳ و۳۰ و۳۰۰ میکرولیتر و به ترتیب با ۵۴، ۴۱ و ۴۳ درصد کاهش بود. عصار گل گاو زبان غلظت نیتروژن آمونیاکی را کاهش داده است (۰۱/۰>P) و از سوی دیگر شاخص PF در تمامی سطوح عصاره کاربردی بهبود یافت (۰۱/۰>P). عصاره گل گاو زبان اسیدهای چرب فرار کل، اسید استیک را کاهش (۰۵/۰>P) و اسید پروپیونیک را افزایش داد(۰۵/۰>P). همچنین، گل گاو زبان دارای فعالیت ضد پروتوزوآیی بوده و سبب کاهش جمعیت پروتوزوآیی کل، زیر خانواده Diplodiniinae، Ophryscolecinae و خانواده Isotrichdae شد. نتایج این تحقیق نشان میدهد که گل گاو زبان توانایی بهبود تخمیر شکمبهای در شرایط برون تنی را دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.