مقاله تاثیر عصاره گل گاو زبان بر تخمیرشکمبه‌ای، جمعیت پروتوزوآیی و کاهش تولید گاز متان به روش برون‌تنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تاثیر عصاره گل گاو زبان بر تخمیرشکمبه‌ای، جمعیت پروتوزوآیی و کاهش تولید گاز متان به روش برون‌تنی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر عصاره گل گاو زبان بر تخمیرشکمبه‌ای، جمعیت پروتوزوآیی و کاهش تولید گاز متان به روش برون‌تنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر عصاره گل گاو زبان بر تخمیرشکمبه‌ای، جمعیت پروتوزوآیی و کاهش تولید گاز متان به روش برون‌تنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر عصاره گل گاو زبان بر تخمیرشکمبه‌ای، جمعیت پروتوزوآیی و کاهش تولید گاز متان به روش برون‌تنی :

تعداد صفحات :۱۷

در این مطالعه تاثیر سطوح متفاوت عصاره گل گاو زبان ( ۳ ، ۳۰ ، ۳۰۰ و ۳۰۰۰ میکرولیتر) با استفاده از ۲۰۰ میلی‌گرم جیره پایه بر خصوصیات تخمیر شکمبه و تولید گاز متان به روش برون‌تنی بررسی شد. فراسنجه‌های مورد مطالعه عبارتند از: گاز کل تولیدی و متان تولیدی، نیتروژن آمونیاکی، تجزیه‌پذیری آزمایشگاهی ماد آلی، شاخص راندمان سنتز پروتئین میکروبی (PF) (میلی‌گرم ماد آلی تجزیه شده بخش بر میلی‌لیتر گاز تولیدی) و غلظت اسیدهای چرب فرار. جمعیت پروتوزوآیی کل و سه زیر خانواده Entodiniinae ، Ophryscolecinae، Diplodiniinae و یک خانواده Isotrichdae و رابطه آن‌ها با گاز متان نیز بررسی گردید. با افزایش مقدار عصاره گیاه دارویی در محیط تخمیر، گاز تولیدی از بخش نامحلول نسبت به گروه شاهد افزایش یافت (۰۱/۰>P). افزودن عصاره گل گاو زبان در دو سطح ۳۰۰ و ۳۰۰۰ میکرولیتر سبب افزایش (۰۱/۰>P) گاز تولیدی در زمان‌های۲۴ و ۵۴ ساعت شد. عصاره افزودنی بدون اینکه سبب تغییر در تجزیه‌پذیری ماد آلی شود، گاز متان تولیدی در هر چهار سطح عصاره را کاهش داد (۰۵/۰>P)، به طوریکه بیشترین کاهش متعلق به سطوح ۳ و۳۰ و۳۰۰ میکرولیتر و به ترتیب با ۵۴، ۴۱ و ۴۳ درصد کاهش بود. عصار گل گاو زبان غلظت نیتروژن آمونیاکی را کاهش داده است (۰۱/۰>P) و از سوی دیگر شاخص PF‌ در تمامی سطوح عصاره کاربردی بهبود یافت (۰۱/۰>P). عصاره گل گاو زبان اسیدهای چرب فرار کل، اسید استیک را کاهش (۰۵/۰>P) و اسید پروپیونیک را افزایش داد(۰۵/۰>P). همچنین، گل گاو زبان دارای فعالیت ضد پروتوزوآیی بوده و سبب کاهش جمعیت پروتوزوآیی کل، زیر خانواده Diplodiniinae، Ophryscolecinae و خانواده Isotrichdae شد. نتایج این تحقیق نشان می‌دهد که گل گاو زبان توانایی بهبود تخمیر شکمبه‌ای در شرایط برون تنی را دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.