مقاله اثر فراوری دانه گندم با منابع مختلف چربی جیره بر عملکرد و پروفیل اسیدهای چرب راسته گوساله های نر هلشتاین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر فراوری دانه گندم با منابع مختلف چربی جیره بر عملکرد و پروفیل
اسیدهای چرب راسته گوساله های نر هلشتاین دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر فراوری دانه گندم با منابع مختلف چربی جیره بر عملکرد و پروفیل
اسیدهای چرب راسته گوساله های نر هلشتاین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر فراوری دانه گندم با منابع مختلف چربی جیره بر عملکرد و پروفیل
اسیدهای چرب راسته گوساله های نر هلشتاین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر فراوری دانه گندم با منابع مختلف چربی جیره بر عملکرد و پروفیل
اسیدهای چرب راسته گوساله های نر هلشتاین :

تعداد صفحات :۱۷

به منظور بررسی اثر روش‌های مختلف فراوری دانه گندم با منابع مختلف چربی جیره بر روی عملکرد پروار، خصوصیات لاشه و پروفیل اسیدهای چرب گوشت، ۲۸ راس گوساله نر هلشتاین با میانگین وزنی ۵۶±۲۹۶ کیلوگرم، به چهار جیره آزمایشی (۷ گوساله در هر تیمار) اختصاص داده شد. این آزمایش به صورت فاکتوریل (دو روش فراوری دانه گندم شامل ورقه ای کردن با بخار و گندم فراوری شده با فرمالدهید، و دو منبع چربی جیره شامل دانه سویای برشته شده و پودر چربی )رومی فت۱) و در قالب طرح کاملا تصادفی انجام شد. مدت انجام این آزمایش ۹۸ روز ، که ۱۴ روز آن به عنوان دوره عادت‌دهی در نظر گرفته شد. به طور افرادی ماده خشک مصرفی به صورت روزانه و افزایش وزن گوساله‌ها به صورت ماهانه اندازه‌گیری شد. به دنبال وزن کشی نهایی در روز ۸۵، جهت بررسی خصوصیات لاشه از هر تیمار ۳ گوساله کشتار گردید. اختلاف ماده خشک مصرفی، میانگین افزایش وزن روزانه و بازدهی غذایی در بین تیمارهای آزمایشی معنی دار نشد. هم چنین هیچ کدام از صفات مربوط به خصوصیات لاشه، تحت تاثیر جیره‌های آزمایش قرار نگرفت. مقدار ۱۸:۲C ، ۱۸:۳C ، ۲۴:۰ C و کل اسید‌های چرب غیر اشباع در گوشت حاصل از گوساله‌ های مصرف کننده سویای برشته شده بیشتر بود (۰۱/۰>p). هم چنین مصرف دانه سویای برشته شده باعث افزایش مقدار ۱۸:۰ C و اسید لینولئیک کونژوگه شده در گوشت گوساله‌ها شد(۰۲/۰>p). در مقابل مقدار ۱۶:0C و کل اسید های چرب اشباع در گوشت حاصل ازگوساله‌های مصرف‌کننده پودر چربی بیشتر بود (به ترتیب ۰۱/۰>p و ۰۵/۰>p). سایر اسیدهای چرب موجود در گوشت گوساله ها تحت تاثیر جیره های آزمایشی قرار نگرفت. نتایج حاصل از این مطالعه نشان می دهد که عملکرد پروار در گوساله‌های نر هلشتاین تحت تاثیر روش های مختلف فراوری دانه گندم و منابع چربی جیره قرار نگرفت. اما استفاده از دانه سویای برشته شده در جیره گوساله ها باعث بهبود پروفیل اسید‌های چرب راسته، از لحاظ اهمیت آن ها در تغذیه انسان شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.