مقاله تأثیر توازن الکترولیت‌ها و پروتئین‌های جیره غذایی‌بر عملکرد تولید و خصوصیات لاشه جوجه‌‌های‌گوشتی تحت تنش گرمائی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر توازن الکترولیت‌ها و پروتئین‌های جیره غذایی‌بر عملکرد تولید و خصوصیات لاشه جوجه‌‌های‌گوشتی تحت تنش گرمائی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر توازن الکترولیت‌ها و پروتئین‌های جیره غذایی‌بر عملکرد تولید و خصوصیات لاشه جوجه‌‌های‌گوشتی تحت تنش گرمائی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر توازن الکترولیت‌ها و پروتئین‌های جیره غذایی‌بر عملکرد تولید و خصوصیات لاشه جوجه‌‌های‌گوشتی تحت تنش گرمائی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر توازن الکترولیت‌ها و پروتئین‌های جیره غذایی‌بر عملکرد تولید و خصوصیات لاشه جوجه‌‌های‌گوشتی تحت تنش گرمائی :

تعداد صفحات :۱۷

زمینه مطالعه:‌ ‌تغییر سطوح پروتئین و تعادل الکترولیت جیره می‌تواند در بهبود عملکرد جوجه‌های تحت تنش گرمایی مفید واقع شود. هدف:‌ ‌این مطالعه به‌منظور بررسی اثرات سطوح مختلف پروتئین و توازن الکترولیت در جیره‌‌جوجه‌‌های‌گوشتی تحت تنش گرمایی بر عملکرد تولید و صفات لاشه انجام شد. روش کار:‌ ‌۴۸۶ قطعه جوجه گوشتی (سویه راس) به روش فاکتوریل ۳‌×‌۳ در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۳ تکرار برای هر تیمار به مدت ۴۲ روز مورد استفاده قرار گرفت. برای این منظور ۹ جیره بر اساس توصیه انجمن تحقیقات ملی NRC(‌) تهیه شد که حاوی سه سطح پروتئین (۱۰۰، ۹۰ و ۸۰% ، و سه سطح الکترولیت ‌‌(DCAB)‌ به میزان meq/kg 200، ۲۶۰ و ۳۲۰‌بود. پرندگان روزانه ۸ ساعت از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۸ عصر تحت تنش گرمایی (‌C؛‌۳±۳۴) قرار گرفتند. نتایج:‌ ‌جیره غذایی حاوی DCAB، meq/kg260 ‌‌موجب افزایش وزن بیشتری نسبت به سایر گروه‌ها در دوره‌هـای آزمـایشی (آغازین، رشد و کل دوره) شد (۰۵/۰‌p<‌.) خوراک مصرفی در دوره رشد g(83/14 روزانه) تحت تاثیر سطوح مختلف توازن الکترولیت قرار گرفت (05/0‌p<‌.) سطوح مختلف پروتئین تغییر معنی‌داری در صفت افزایش وزن و خوراک مصرفی در دوره‌های آغازین، رشد و کل دوره ایجاد نکرد. اثر متقابل معنی‌داری بین سطوح مختلف توازن الکترولیت و پروتئین در میانگین افزایش وزن (5/11‌g روزانه) و خوراک مصرفی (11/21‌g روزانه) ملاحظه شد (05/0‌p<‌.) در حالیکه در کل دوره سطوح توازن الکترولیتی meq/kg 200 و 260، ‌ضریب تبدیل خوراک را در مقایسه با meq/kg 320 به‌ترتیب 15/0 و 2/0 کاهش داد (05/0‌p<‌)، ولی سطوح مختلف پروتئین تاثیری بر ضریب تبدیل خوراک نشان نداد. سطح الکترولیت بر مقدار لاشه قابل طبخ (25/3)%، سینه (63/1)% و وزن نسبی کبد (26/0)% و سنگدان (56/0)% تاثیر معنی‌دار (05/0)p<نشان داد و سایر ترکیبات لاشه (درصد ران، قلب و چربی حفره بطنی) تفاوت معنی‌داری نداشت. کاهش سطح پروتئین جیره هم بر ترکیبات لاشه به غیر از درصد لاشه تاثیر معنی‌دار نداشت. نتیجه‌گیری نهایی:‌ ‌در تنش گرمایی، سطح الکترولیت meq/kg 260و پروتئین متوسط 90% توصیه NRC قابل استفاده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.