مقاله اثر تیمار غوطهوری کلریدکلسیم در خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عمر انباری میوهی کیوی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر تیمار غوطهوری کلریدکلسیم در خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عمر انباری میوهی کیوی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر تیمار غوطهوری کلریدکلسیم در خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عمر انباری میوهی کیوی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تیمار غوطهوری کلریدکلسیم در خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عمر انباری میوهی کیوی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر تیمار غوطهوری کلریدکلسیم در خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عمر انباری میوهی کیوی :
تعداد صفحات :۱۶
نرم شدن بافت و به دنبال آن شیوع پوسیدگی خاکستری، مهمترین عامل محدود کننده عمر انباری میوه کیوی است. در این پژوهش اثر غوطهوری میوه در غلظتهای مختلف کلریدکلسیم (۰، ۱، ۲، ۴ و ۸ درصد) و به مدت ۲، ۴ و ۸ دقیقه در بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی و افزایش عمر انبارداری میوهی کیوی مورد بررسی قرار گرفت. پس از تیماردهی، میوهها در دمای ۵/۰ درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی ۹۰-۸۵ درصد به مدت ۱۸ هفته انبار شدند. خصوصیاتی چون میزان کاهش وزن، سفتی بافت میوه، TSS، TA، TSS/TA، pH عصاره، اسیدآسکوربیک و شاخص L* سطح پوست و گوشت میوه، شاخص a* گوشت میوه با فاصلهی ۶ هفته یکبار و به مدت ۱۸ هفته انبارداری اندازهگیری شدند. نتایج نشان داد که میوههای غوطهور شده به مدت ۴ و ۸ دقیقه در محلول کلریدکلسیم با غلظت ۴ و ۸ درصد بیشترین سفتی (۴/۳ کیلوگرم) را داشتند. همچنین میزان کاهش وزن در شاهد نسبت به کلیه تیمارهای کلریدکلسیم حداکثر (۳/۰ کیلوگرم) بود. کلریدکلسیم با جلوگیری از افزایش TSS باعث کاهش نسبت TSS/TA شد. شاخص L* با سفتی میوه رابطه مثبتی داشت، بطوری که تیمارهای ۲، ۴ و ۸ درصد کلریدکلسیم ، از میزان درخشندگی بیشتری (متوسط ۴۷) برخوردار بودند. اسیدآسکوربیک در طول دوره انبارمانی افزایش یافت و بالاترین میزان آن در شاهد مشاهده شد. مقادیر pH و TA روند نسبتاً ثابتی در طول انبارداری داشتند. در نهایت، کلریدکلسیم با جلوگیری از افزایش TSS و حفظ سفتی میوه سبب افزایش عمر انباری و کیفیت میوه کیوی شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.