مقاله بهینهسازی خشک کردن اسمزی هویج با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بهینهسازی خشک کردن اسمزی هویج با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بهینهسازی خشک کردن اسمزی هویج با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینهسازی خشک کردن اسمزی هویج با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بهینهسازی خشک کردن اسمزی هویج با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) :
تعداد صفحات :۱۷
روش سطح پاسخ به منظور تعیین نقاط بهینهی فرآیند خشک کردن اسمزی، جهت دستیابی به بیشینهی کاهش محتوای رطوبتی مادهی غذایی، کاهش وزن و همچنین کمینهی جذب مواد جامد از محلول اسمزی و فعالیت آبی طی خشک کردن اسمزی قطعات مکعبی شکل هویج مورد استفاده قرار گرفت. درجه حرارت (C°۵۰-۳۰)، مدت زمان فرآیند (۲۴۰- ۱۲۰ دقیقه)، غلظت شربت گلوکز با معادل دکستروز ۴۲ (۵۰-۳۰% وزنی/وزنی) و غلظت نمک (۱۵- ۵% وزنی/وزنی)، فاکتورهایی بودند که تأثیر آنها بر متغیرهای وابسته طی خشک کردن اسمزی مورد ارزیابی قرار گرفت. آزمایشها بر اساس طرح کامپوزیت مرکزی با در نظر گرفتن سه سطح شامل نقاط مرکزی و محوری برای هر یک از فاکتورهای یاد شده، انجام شد. در آزمایشهای انجام شده دور همزنی برابر ۲۰۰ دور در دقیقه و نسبت محلول اسمزی به نمونه ۱۰ به ۱ وزنی/ وزنی در نظر گرفته شد. نتایج به دست آمده حاکی از این بود که تأثیرات خطی و درجه دوم هر چهار متغیر مستقل دما، زمان، غلظت شربت گلوکز و غلظت نمک بر کاهش محتوای رطوبتی مادهی غذایی، کاهش وزن، جذب مواد جامد از محلول اسمزی و فعالیت آبی معنیدار بود (۰۰۱/۰>p ). برای هر پاسخ با استفاده از تجزیه رگرسیون خطی چندگانه، مدلهای چند جملهای درجهی دوم به دست آمد. تجزیه واریانس(ANOVA) به منظور ارزیابی صحت و دقت مدلهای به دست آمده اجرا گردید. شرایط بهینه فرآیند، در دمای C30، زمان ۱۱۹/۲۲۷ دقیقه، غلظت شربت گلوکز ۳۱۵/۴۳ و غلظت نمک ۵% برای دستیابی به WL 97/66 (گرم /۱۰۰ گرم نمونهی تازه) ، SG 475/4 (گرم /۱۰۰ گرم نمونهی تازه)، WR52/62 (گرم /۱۰۰ گرم نمونهی تازه) و aw789/0 مشخص شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.