مقاله تأثیر کنجاله سویا در حفظ و نگهداری غضروف مفصل زانو در مدل حیوانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر کنجاله سویا در حفظ و نگهداری غضروف مفصل زانو در مدل حیوانی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر کنجاله سویا در حفظ و نگهداری غضروف مفصل زانو در مدل حیوانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر کنجاله سویا در حفظ و نگهداری غضروف مفصل زانو در مدل حیوانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر کنجاله سویا در حفظ و نگهداری غضروف مفصل زانو در مدل حیوانی :

تعداد صفحات :۶

زمینه مطالعه: سویا یکی از مهمترین منابع تأمین کننده پروتیئن جیره غذایی است که می‌تواند موجب کاهش درد در مفاصل شود. هدف: با توجه به بروز بیماری‌های مفصلی و ایجاد آرتروز در مفاصل بدن، خصوصاً مفصل زانو، انجام مطالعه تأثیر سویا بر غضروف این مفصل ضروری است. روش‌کار: در این مطالعه ۳۶ سر موش سوری ماده نژاد ‌ Balb/c را در سن سه هفتگی انتخاب و بر اساس رژیم غذایی به سه گروه تقسیم شدند. گروه اول، تحت رژیم کمبود پروتئین به مدت ۶ ماه، گروه دوم، سه ماهه اول کمبود پروتئین و سه ماهه دوم پروتئین کامل بدون سویا و گروه سوم، سه ماهه اول کمبود پروتئین و سه ماهه دوم پروتئین کامل حاوی ۲۰ ‌درصد سویا قرار داده شدند. در پایان، میزان آلکالاین فسفاتاز )ALP( ‌ سرم خون تعیین و مقـاطـع رنـگ آمیـزی شـده غضـروف تیبیـا مـورد ارزیـابـی هیستومورفومتریک قرار گرفتند. نتایج: ضخامت بخش میانی غضروف تیبیا و تعداد کنـدروسیـت‌هـا(۵۷/۱‌،‌۷۷/۱۲‌و‌۰۵/۱۴‌،‌۸۴/۱۴۸)، در گـروهـی کـه سویا مصرف کرده بودند نسبت به سایر گروه‌ها اختلاف معنی‌داری را نشان داد )۰۰۱/۰.(p< همچنیـن میـزان ALP سرم خونU/L( 67/204) و غلظت ماده بین سلولی در گروه سوم نسبت به گروه‌های او ل و دوم اختلاف معنی‌داری نداشت. نتیجه گیری نهایی: بطور کلی چنین نتیجه‌گیری می‌شود که شاید سویا بتواند بر رشد غضروف مفصل زانو تأثیر گذاشته و در حفظ و نگهداری غضروف مفصل زانوی افرادی که از کودکی با فقر پروتئینی همراه هستند مؤثر واقع شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.