مقاله مطالعه اثرات غلظت‌های مختلف پلی ساکاریدهای غیرنشاسته‌ای محلول در جیره بر صفات مورفولوژیک دستگاه گوارش ‌و عملکرد جوجه‌های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مطالعه اثرات غلظت‌های مختلف پلی ساکاریدهای غیرنشاسته‌ای محلول در جیره بر صفات مورفولوژیک دستگاه گوارش ‌و عملکرد جوجه‌های گوشتی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه اثرات غلظت‌های مختلف پلی ساکاریدهای غیرنشاسته‌ای محلول در جیره بر صفات مورفولوژیک دستگاه گوارش ‌و عملکرد جوجه‌های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه اثرات غلظت‌های مختلف پلی ساکاریدهای غیرنشاسته‌ای محلول در جیره بر صفات مورفولوژیک دستگاه گوارش ‌و عملکرد جوجه‌های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه اثرات غلظت‌های مختلف پلی ساکاریدهای غیرنشاسته‌ای محلول در جیره بر صفات مورفولوژیک دستگاه گوارش ‌و عملکرد جوجه‌های گوشتی :

تعداد صفحات :۱۰

در این تحقیق تأثیر سطوح بالای پلی ساکاریدهای غیرنشاسته‌ای محلول در جیره بر عملکرد جوجه‌های گوشتی و خصوصیات مورفولوژیکی روده آنها در یک آزمایش فاکتوریل۳*۲با دوسطح جو بدون پوشینه(صفر و ۳۰درصد)، سه سطح آنزیم(صفر، ۳۰۰ و ۶۰۰ گرم در تن) و با استفاده از ۴۸۰ قطعه جوجه گوشتی از سویه آربورایکرز بررسی شد. افزایش غلظت پلی ساکاریدهای غیرنشاسته‌ای محلول در جیره میزان خوراک مصرفی و افزایش وزن جوجه‌ها(۰۵/۰‌p<‌)‌، فراوانی خمل‌های زبانی و ارتفاع خمل‌ها را در روده کوچک کاهش داد ولی فراوانی‌انواع دیگر خمل‌ها و همچنین غدد کریپت را افزایش داد(01/0‌p<‌.) افزودن آنزیم به جیره‌های آزمایشی اثر معنی‌داری بر صفات مورد مطالعه نداشت. نتایج این آزمایش نشان داد که افزایش غلظت پلی ساکاریدهای غیرنشاسته‌ای محلول درجیره برخصوصیات مرفولوژیک روده کوچک جوجه‌های گوشتی تأثیر منفی دارد، به‌طوری که می‌تواند سطح جذب را کاهش داده و در نتیجه باعث کاهش عملکرد شود. نتایج این آزمایش نشان داد که افزایش غلظت پلی ساکاریدهای غیرنشاسته‌ای محلول درجیره برخصوصیات مرفولوژیک روده کوچک جوجه‌های گوشتی تأثیر منفی دارد، به‌طوری که می‌تواند سطح جذب را کاهش داده و در نتیجه باعث کاهش عملکرد شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.