مقاله تأثیر اسیدهای آلی بر فلور میکروبی و مرفولوژی روده جوجههای گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر اسیدهای آلی بر فلور میکروبی و مرفولوژی روده جوجههای گوشتی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر اسیدهای آلی بر فلور میکروبی و مرفولوژی روده جوجههای گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر اسیدهای آلی بر فلور میکروبی و مرفولوژی روده جوجههای گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر اسیدهای آلی بر فلور میکروبی و مرفولوژی روده جوجههای گوشتی :
تعداد صفحات :۱۳
تأثیر رژیم و سطح مصرف اسیدهای آلی بر فلور میکروبی و مرفولوژی روده» جوجههای گوشتی با استفاده از ۳۰۰ قطعه جوجه گوشتی و با استفاده از طرح کاملاً تصادفی بررسی شد. مصرف سالکیل در خوراک تأثیری بر میزان کاهش بار میکروبی جیره نداشت. همچنین اثر ضد سالمونلایی سالکیل در جیره، نیز تأیید نشد. تکمیل جیره با سالکیل بر تعداد پرز در میدان دید و درصد پرزهای پیچیده اثر معنیداری نداشت. درصد انواع پرزهای زبانی، پل مانند (۰۱/۰p<) و برگی شکل (05/0p<) تحت تأثیر سالکیل قرار گرفت. استفاده از سالکیل بر ابعاد پرزها اثر معنیداری نداشت. جمعیت باکتریهای اسیدلاکتیک و شمارش کل باکتریهای هوازی ایلئوم (05/0p<)، سکوم و مدفوع (01/0p<) با مصرف سالکیل به نحو معنیداری تغییر پیدا کرد. مصرف سالکیل در سطوح مورد استفاده در این تحقیق هیچ گونه اثر سوئی بر عملکرد رشد و خصوصیات مرفولوژیک مخاط روده» کوچک جوجههای گوشتی نداشت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.