مقاله بررسی فعالیت برخی آنزیمهای آنتیاکسیدانت و پراکسیداسیون چربیها در برگ پرچم ارقام حساس و متحمل گندم (Triticum aestivum L.) به تنش شوری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی فعالیت برخی آنزیمهای آنتیاکسیدانت و پراکسیداسیون چربیها در برگ پرچم ارقام حساس و متحمل گندم (Triticum aestivum L.) به تنش شوری دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی فعالیت برخی آنزیمهای آنتیاکسیدانت و پراکسیداسیون چربیها در برگ پرچم ارقام حساس و متحمل گندم (Triticum aestivum L.) به تنش شوری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فعالیت برخی آنزیمهای آنتیاکسیدانت و پراکسیداسیون چربیها در برگ پرچم ارقام حساس و متحمل گندم (Triticum aestivum L.) به تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی فعالیت برخی آنزیمهای آنتیاکسیدانت و پراکسیداسیون چربیها در برگ پرچم ارقام حساس و متحمل گندم (Triticum aestivum L.) به تنش شوری :
تعداد صفحات :۲۲
درک واکنشهای فیزیولوژیک مرتبط با تنش شوری میتواند به شناسایی عوامل مؤثر در تحمل شوری و شناخت رهیافتهای اساسی برای ثبات عملکرد در شرایط تنش و نیز انتخاب ارقام متحمل به شوری گندم کمک نماید. به همین منظور اثرات تنش شوری بر خصوصیات فیزیولوژیک مؤثر بر عملکرد دانه و صفات مرتبط با تحمل شوری در ارقام گندم در سال ۱۳۸۶در دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران مورد ارزیابی قرار گرفت. شش رقم گندم با تحمل شوری متفاوت (روشن، کویر، کارچیا، گاسپارد، شیراز و قدس) در یک آزمایش گلدانی به صورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح پایه کاملاً تصادفی در سه تکرار تحت سه سطح شوری (صفر، ۱۰۰ و ۲۰۰ میلیمولار کلرید سدیم) قرار گرفتند. تنش شوری سبب کاهش عملکرد دانه، عملکرد بیولوژیک، محتوی کلروفیل و فعالیت آنزیم کاتالاز شد، در حالیکه افزایش فعالیت آنتیاکسیدانتهای پراکسیداز، آسکوربات پراکسیداز، گلوتاتیون ریداکتاز و محتوی مالون دیآلدهاید را به دنبال داشت. واکنش ارقام در شرایط تنش شوری با یکدیگر متفاوت بود و عملکرد دانه ارقام متحمل روشن، کویر و کارچیا در شرایط تنش کاهش کمتری نشان داد. با افزایش سطوح شوری، محتوی مالوندیآلدهاید و همچنین فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدانت برگ پرچم به جز کاتالاز افزایش یافت. ارقام روشن، کارچیا و کویر بیشترین فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدانت و کمترین محتوی مالوندیآلدهاید و دو رقم قدس و شیراز کمترین فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدانت و بیشترین محتوی مالوندیآلدهاید را نشان دادند. بالا بودن فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدانت در ارقام متحمل همراه با پائین بودن میزان تولید مالوندیآلدهاید در این ارقام، به احتمال زیاد نشاندهند ظرفیت بالاتر این ارقام جهت حذف گونههای فعال اکسیژن تولیدی و ثبات عملکرد بالاتر در مقایسه با ارقام حساس به شوری بود. با توجه به ضریب همبستگی منفی و معنیدار عملکرد دانه با محتوی مالوندیآلدهاید به نظر میرسد این صفت نقش مهمی در کاهش عملکرد داشته باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.