مقاله بررسی تأثیر روشهای مختلف کاربرد باکتریهای محرک رشد بر عملکرد سورگوم علوفهای رقم اسپیدفید (Sorghum bicolor var. Speed feed).
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تأثیر روشهای مختلف کاربرد باکتریهای محرک رشد بر عملکرد سورگوم علوفهای رقم اسپیدفید (Sorghum bicolor var. Speed feed). دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تأثیر روشهای مختلف کاربرد باکتریهای محرک رشد بر عملکرد سورگوم علوفهای رقم اسپیدفید (Sorghum bicolor var. Speed feed). کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر روشهای مختلف کاربرد باکتریهای محرک رشد بر عملکرد سورگوم علوفهای رقم اسپیدفید (Sorghum bicolor var. Speed feed).،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر روشهای مختلف کاربرد باکتریهای محرک رشد بر عملکرد سورگوم علوفهای رقم اسپیدفید (Sorghum bicolor var. Speed feed). :
تعداد صفحات :۱۶
به منظور بررسی اثر روشهای مختلف کاربرد باکتریهای محرک رشد بر رشد و عملکرد سورگوم علوفهای رقم اسپیدفید، آزمایشی در سال ۱۳۸۸ در مزرعه آموزشی-پژوهشی دانشکده کشاورزی، دانشگاه تهران واقع در منطقه کرج به اجرا درآمد. آزمایش با آرایش فاکتوریل و در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با ۳ تکرار انجام شد. در این تحقیق از سویههای ۸۷، ۱۶۲، ۱۶۹ باکتری Pseudomonas fluorescence و سویههای ۳۴، ۵۳ و ۱۰۰ باکتری Pseudomonas putida استفاده شد و تأثیر روشهای مختلف کاربرد باکتری در سه سطح تلقیح بذر، محلولپاشی و کاربرد توأم تلقیح بذر و محلولپاشی مورد بررسی قرار گرفت. صفات اندازهگیری شده شامل عملکرد علوفه، سطح برگ، ارتفاع بوته، وزن خشک برگ و وزن خشک ساقه بودند. نتایج نشان داد که در تمامی باکتریها روش تلفیقی محلولپاشی و تلقیح بذر بالاترین عملکرد علوفه را تولید کرد. در واقع نتایج بیانگر وجود اثر افزایشی بین دو روش کاربرد محلولپاشی و تلقیح بذر بود و در میان باکتریهای بکار رفته به ترتیب سویههای ۱۰۰، ۸۷ و ۱۶۲ بالاترین عملکرد علوفه را تولید کردند. درمجموع استفاده از تمام باکتریها در این تحقیق در مقایسه با تیمار شاهد عملکرد علوفه را افزایش داد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.