مقاله بررسی و مقایسه عوامل تغذیهای مؤثر بر کاهش کلسترول تخممرغ در مرغهای تخمگذار تجاری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی و مقایسه عوامل تغذیهای مؤثر بر کاهش کلسترول تخممرغ در مرغهای تخمگذار تجاری دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی و مقایسه عوامل تغذیهای مؤثر بر کاهش کلسترول تخممرغ در مرغهای تخمگذار تجاری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی و مقایسه عوامل تغذیهای مؤثر بر کاهش کلسترول تخممرغ در مرغهای تخمگذار تجاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی و مقایسه عوامل تغذیهای مؤثر بر کاهش کلسترول تخممرغ در مرغهای تخمگذار تجاری :
تعداد صفحات :۱۲
این تحقیق به منظور بررسی و مقایسه عوامل تغذیهای مؤثر بر مقدار کلسترول زرده تخممرغ و تعیین بهترین و اقتصادیترین روش کاهنده کلسترول تخممرغ اجرا شد. آزمایش به مدت ۹۰ روز بر روی ۳۹۶ قطعه مرغ تخمگذار سویه Hy-Line W36 در سن ۵۶ هفتگی با ۱۱ تیمار غذایی و ۴ تکرار در قالب طرح کاملاً تصادفی انجام شد. تیمارهای آزمایشی عبارت بودند از: جیره شاهد بر پایه ذرت و کنجاله سویا و جیرههای حاوی سطوح ۲ و ۴ درصد پیه گاوی، ۲ و ۴ درصد روغن کلزا، ۱ و ۲ درصد پودر سیر، ۱/۰ و ۲/۰ درصد پروبیوتیک، ۱۲۵ و ۲۵۰ میلیگرم مس در هر کیلوگرم جیره (مس از منبع سولفات مس تامین شد). نتایج این آزمایش نشان داد که تیمارهای آزمایشی تغییر معنیداری در میزان تولید تخممرغ (بر اساس روز مرغ)، وزن تخممرغ، خوراک مصرفی، ضریب تبدیل غذایی، کیفیت سفیده، وزن سفیده تخممرغ، درصد و ضخامت پوسته ایجاد نکردند. سطوح ۱ و ۲ درصد پودر سیر و سطوح ۱۲۵ و ۲۵۰ میلیگرم مس در هر کیلوگرم جیره سبب افزایش معنیدار وزن زرده نسبت به گروه کنترل گردیدند. سطوح ۱۲۵ و ۲۵۰ میلیگرم مس در کیلوگرم جیره، کلسترول زرده را به ترتیب به میزان ۴/۲۳ و ۵/۲۶ درصد به ترتیب نسبت به گروه شاهد کاهش دادند (۰۱/0P<). سطوح 1 و 2 درصد پودر سیر نیز موجب کاهش معنیدار کلسترول زرده به میزان به ترتیب 47/14 و 2/16 درصد به ترتیب نسبت به گروه شاهد شدند (01/0P<). افزودن پروبیوتیک به جیره کلسترول سرم را به طور معنیدار افزایش داد. بر اساس نتایج حاصله از این تحقیق استفاده از 1% پودر سیر و بالابردن مقدار مس در جیره مرغهای تخمگذار تا 125 میلیگرم در کیلوگرم جیره میزان کلسترول زرده تخممرغ را کاهش داده و میتواند در تولید تخممرغهایی با کلسترول کمتر از حد طبیعی مورد استفاده قرار بگیرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.