مقاله تغییرات قندها، نشاسته، پرولین و آب میان بافتی در مواجه با سرما در برخی از ارقام زردآلو (Prunus armeniaca L.)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تغییرات قندها، نشاسته، پرولین و آب میان بافتی در مواجه با سرما در برخی از ارقام زردآلو (Prunus armeniaca L.) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تغییرات قندها، نشاسته، پرولین و آب میان بافتی در مواجه با سرما در برخی از ارقام زردآلو (Prunus armeniaca L.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییرات قندها، نشاسته، پرولین و آب میان بافتی در مواجه با سرما در برخی از ارقام زردآلو (Prunus armeniaca L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تغییرات قندها، نشاسته، پرولین و آب میان بافتی در مواجه با سرما در برخی از ارقام زردآلو (Prunus armeniaca L.) :

تعداد صفحات :۱۳

دوره رکود در درختان میوه خزان‎کننده که در ماه‌های سرد سال اتفاق می‎افتد و فاکتورهای مؤثر بر آن تاکنون به درستی مورد بررسی قرار نگرفته است. شناخت رکود و تغییرات متابولیکی درگیر در آن ما را در انتخاب گونه‎ها و ارقام مناسب به تنش‎های محیطی کمک خواهد نمود. در این تحقیق تغییرات ترکیبات قندی، نشاسته، پرولین و آب میان بافتی در دوره رکود از ابتدای پاییز تا اواخر اسفند در جوانه‎های ۶ رقم زردآلوی پیش‎رس طبس و نوری پیش‎رس (زودرس)، کتابی و شاهرودی (میان‎رس)، شاهرود ۵۱ و شاهرود ۲۹ (دیررس) در سال ۱۳۸۷-۱۳۸۸ در ناحیه گلمکان استان خراسان رضوی بررسی شد. نمونه‎برداری از جوانه‎های زایشی و رویشی از پانزدهم مهر ماه تا پانزدهم اسفند به فاصله زمانی سی روز یکبار از ارقام مورد مطالعه صورت گرفت. در بین ارقام مورد آزمایش بیشترین مقدار قند محلول (۳۶/۳۴ میلی‎گرم) در جوانه‎های رویشی رقم شاهرود ۵۱ مشاهده شد که با سایر ارقام تفاوت آماری معنی‎داری نشان داده است. در جوانه‎های رویشی و زایشی پیش‎رس طبس بیشترین و رقم شاهرود ۵۱ کمترین مقدار آب میان بافتی دیده شد که تفاوت معنی‎داری با یکدیگر داشتند، همچنین جوانه‎های رویشی رقم شاهرود ۵۱ بیشترین پرولین را داشت که با سایر ارقام تفاوت معنی‎دار بود. بین دو نوع جوانه زایشی و رویشی در ترکیبات اندازه‎گیری شده و در ارقام زردآلو تفاوت از لحاظ آماری معنی‎دار نبود. در ماه‌های مورد آزمایش بالاترین مقدار قند محلول در دی ماه و بیشترین میزان پرولین در ۳ ماه فصل زمستان دیده شد بیشترین نشاسته در مهر ماه همچنین کمترین مقدار آب میان بافتی در سردترین ماه سال (دی ماه) مشاهده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.