مقاله بررسی امکان جایگزین نمودن ترکیبات طبیعی (اسانس و عصاره میخکهندی) به جای ترکیبات شیمیایی ضد باکتری در محلول نگهدارنده گل بریده ژربرا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی امکان جایگزین نمودن ترکیبات طبیعی (اسانس و عصاره میخکهندی) به جای ترکیبات شیمیایی ضد باکتری در محلول نگهدارنده گل بریده ژربرا دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی امکان جایگزین نمودن ترکیبات طبیعی (اسانس و عصاره میخکهندی) به جای ترکیبات شیمیایی ضد باکتری در محلول نگهدارنده گل بریده ژربرا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی امکان جایگزین نمودن ترکیبات طبیعی (اسانس و عصاره میخکهندی) به جای ترکیبات شیمیایی ضد باکتری در محلول نگهدارنده گل بریده ژربرا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی امکان جایگزین نمودن ترکیبات طبیعی (اسانس و عصاره میخکهندی) به جای ترکیبات شیمیایی ضد باکتری در محلول نگهدارنده گل بریده ژربرا :
تعداد صفحات :۱۶
به منظور بررسی امکان جایگزین نمودن ترکیبات طبیعی به جای ترکیبات شیمیایی به عنوان ترکیبات ضد میکروبی مورد استفاده در محلولهای نگهدارنده گلهای بریده، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار در گروه علوم باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران انجام شد. در این تحقیق از گیاه میخکهندی اسانس و عصاره، هر یک در سه غلظت ۵۰، ۱۰۰ و ۳۰۰ میلیگرم در لیتر تهیه شد و گلهای بریده ژربرا رقم اکو به صورت مدتدار با این ترکیبات تیمار گردیدند. نتایج نشان داد که طول عمر، وزن تر، میزان جذب محلول، تعداد باکتریهای رشد یافته در محلول نگهدارنده و تغییر رنگ ساقهها تحت تأثیر اسانسها و عصارهها قرار دارد. میانگین طول عمر گلهای تیمار شده با آب مقطر به عنوان شاهد ۵/۳ روز بود، در حالی که میانگین طول عمر گلهای تیمار شده با اسانس میخکهندی در غلظت ۳۰۰ میلیگرم در لیتر ۴/۸ روز و گلهای تیمار شده با عصاره میخکهندی در غلظت ۱۰۰ میلیگرم در لیتر ۳/۸ روز بود. همچنین همه تیمارها در مقایسه با شاهد طول عمر بیشتری را دارا بودند. بیشترین میزان وزن تر در تیمار اسانس میخکهندی در غلظت ۳۰۰ میلیگرم در لیتر و سپس در تیمار عصاره میخکهندی در غلظت ۱۰۰ میلیگرم در لیتر مشاهده شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.