مقاله اثر تغییرات رطوبت بر خواص فیزیکی و افت فشار در بستر انجیر سبز استهبان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر تغییرات رطوبت بر خواص فیزیکی و افت فشار در بستر انجیر سبز استهبان دارای ۲۰۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر تغییرات رطوبت بر خواص فیزیکی و افت فشار در بستر انجیر سبز استهبان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تغییرات رطوبت بر خواص فیزیکی و افت فشار در بستر انجیر سبز استهبان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر تغییرات رطوبت بر خواص فیزیکی و افت فشار در بستر انجیر سبز استهبان :
تعداد صفحات :۲۰۲
انجیر سبز استهبان یکی از مهمترین اقلام صادراتی غیرنفتی ایران میباشد که مصرف آن به صورت خشک متداول است. خشک کردن، درجهبندی و انبارداری از مهمترین مراحل پس از برداشت انجیر است که برای انجام مراحل فوق آگاهی از خواص فیزیکی این محصول ضروری است. اثر رطوبت بر روی ابعاد، کرویت، میانگین هندسی اقطار و جرمحجمی دانهای در این تحقیق مورد بررسی قرارگرفته است. همچنین جرم حجمیتودهای و تخلخل در چهار چیدمان مختلف ارزیابیشد. افت فشار در بستر انجیر در ۱۱ نرخ عبور جریان هوا مورد مطالعه قرارگرفت. کلیه اندازهگیریهای ذکر شده در سه سطح رطوبتی ۷۴/۵، ۴۰/۲۰ و ۰۸/۳۴ درصد بر پایه خشک، انجام شد. نتایج نشان دادند که کلیه پارامترهای ذکر شده به استثنای تخلخل و جرمحجمی دانهای با افزایش رطوبت افزایش یافتهاند در حالی که دو خاصیت ذکر شده در رطوبتهای بالاتر مقادیر کمتری را نشان میدهند . همچنین مشاهده شده است که در یک نرخ عبور جریان هوای داده شده، افزایش رطوبت موجب افزایش افت فشار در توده انجیر میگردد. برای پیش بینی افت فشار در بین مدلهای ریاضی ارزیابی شده، مدل ارگان به عنوان بهترین مدل (با بیشترین و کمترین و ) برای تبیین رابطه نرخ عبور جریان هوا و افت فشار در بستر انجیر انتخاب گردید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.