مقاله ضرایب اقتصادی صفات تولید مثل، رشد و ترکیب لاشه در گوسفندان لریبختیاری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ضرایب اقتصادی صفات تولید مثل، رشد و ترکیب لاشه در گوسفندان لریبختیاری دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ضرایب اقتصادی صفات تولید مثل، رشد و ترکیب لاشه در گوسفندان لریبختیاری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ضرایب اقتصادی صفات تولید مثل، رشد و ترکیب لاشه در گوسفندان لریبختیاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ضرایب اقتصادی صفات تولید مثل، رشد و ترکیب لاشه در گوسفندان لریبختیاری :
تعداد صفحات :۱۳
در این تحقیق پارامترهای تولیدی، تولیدمثلی، مدیریتی و اقتصادی حاصل از رکوردگیری گله ایستگاه توسعه پرورش و اصلاح نژاد گوسفند لریبختیاری با ۵۰۰ راس میش مولد در یک چرخه تولید سالانه برای تعیین ضرایب اقتصادی و اهداف اصلاحی گوسفندان نژاد لریبختیاری مورد استفاده قرار گرفت. تغییر در درآمد به ازای یک واحد تغییر در صفت مورد نظر در حالی که سایر صفات ثابت نگه داشته شده به عنوان ضریب اقتصادی مطلق صفت در نظر گرفته شد. ضرایب اقتصادی صفات در سه نوع گرایش حداکثر سود، بازده اقتصادی و حداقل هزینه محاسبه شد. نتایج نشان داد درآمد حاصل از فروش وزن زنده یا وزن لاشه ۵۱/۹۴ درصد و درآمد پشم و کود تولیدی ۴۹/۵ درصد از کل درآمدها بود. هزینههای تغذیه و مدیریت به ترتیب ۲۸/۷۲ و ۹۴/۲۵ درصد از کل هزینهها را شامل شدند. ضرایب اقتصادی نسبی صفات میزان آبستنی، تعداد بره متولد شده در هر زایمان میش، وزن میش، وزن پشم، زنده مانی برهها تا شش ماهگی، وزن زنده برهها در سن شش ماهگی، وزن گوشت لخم لاشه و وزن چربی لاشه در روش حداکثر سود به ترتیب ۵۲/۶۰، ۰۰/۴۸، ۰۵/۰-، ۱، ۵۵/۵۶، ۰۱/۱، ۶۱/۴ و ۹۲/۰- بودند. ضرایب اقتصادی نسبی صفات در سه روش تقریباً یکسان بود. تعداد بره متولد شده در هر زایمان میش، میزان آبستنی و وزن بدن میش مهمترین صفات در اهداف اصلاحی میش و صفات زندهمانی بره تا شش ماهگی، وزن گوشت لخم و وزن چربی لاشه مهمترین صفات در اهداف اصلاحی بره بودند. برآورد حساسیت ضرایب اقتصادی نسبی صفات به تغییر در هزینه نهادهها (تغذیه و مدیریت) و ستاندهها به اندازه ۲۰%، نشان داد که ضرایب اقتصادی نسبی صفات مورد بررسی نسبت به تغییر هزینه نهادهها دارای حساسیت کمتری بوده ولی نسبت به تغییر قیمت تولیدات (لاشه، لاشه بدون دنبه و گوشت لخم لاشه) حساسیت نسبتاً بیشتری داشتند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.