مقاله بررسی بالینی و آسیب شناسی حمام دراز مدت سولفات روی بر التیام ضایعات جلدی در ماهی کپور معمولی ‌(Cyprinus carpio) ‌


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی بالینی و آسیب شناسی حمام دراز مدت سولفات روی بر التیام ضایعات جلدی در ماهی کپور معمولی ‌(Cyprinus carpio) ‌ دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی بالینی و آسیب شناسی حمام دراز مدت سولفات روی بر التیام ضایعات جلدی در ماهی کپور معمولی ‌(Cyprinus carpio) ‌  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی بالینی و آسیب شناسی حمام دراز مدت سولفات روی بر التیام ضایعات جلدی در ماهی کپور معمولی ‌(Cyprinus carpio) ‌،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی بالینی و آسیب شناسی حمام دراز مدت سولفات روی بر التیام ضایعات جلدی در ماهی کپور معمولی ‌(Cyprinus carpio) ‌ :

تعداد صفحات :۹

ضایعات جلدی در ماهیان ناشی از عوامل ویروسی، باکتریایی، انگلی و عوامل مکانیکی و شیمیایی بسیار شایع است،‌که این عوامل باعث پیشرفت سریع عفونت و مرگ ماهیان می‌شوند. هدف از انجام این مطالعه، تأثیر حمام دراز مدت سولفات روی با دوزهای ۱۵ و ۲۳ قسمت در میلیون‌ (ppm)‌ برای التیام ضایعات جلدی ناشی از برش جراحی در ماهی کپور است. در این مطالعه تعداد ۲۱۰ عدد ماهی کپور با نمک ۳ درصد به مدت ۱۵ دقیقه ضدعفونی گردیدند. در تمامی ماهیان تحت آزمایش ابتداء یک برش به طول ۵/۱ سانتیمتر و به عمق ۲ میلیمتر در قسمت پشتی و در سمت چپ ماهیان ایجاد گردید. سپس ماهیان به ۳ گروه ۷۰ تایی تقسیم شدند. یک گروه به عنوان شاهد و دو گروه دیگر به عنوان گروه‌های تحت درمان با دوزهای ۱۵ و‌ppm 23 در نظر گرفته شدند. در طول مدت تحقیق، در روزهای ۱، ۲، ۳، ۵، ۷، ۱۰، ۱۴و ۲۱ آزمایش و در هر مرحله تعداد ۷ عدد ماهی را از هرگروه به صورت تصادفی انتخاب نموده و از محل ضایعه نمونه‌های بافتی تهیه گردید. نتایج مطالعه هیستوپاتولوژیک روند التیام در ضایعات، نشان داد که بازسازی بافت پوششی در دومین روز آزمایش در تمام گروه‌ها آغاز و در هفتمین روز آزمایش در تمام گروه‌ها کامل شده بود. در گروه ۲ نسبت به گروه شاهد و گروه ۱ روند التیام به ویژه تشکیل بافت جوانه‌ای زودتر آغاز شده و سریع تر کامل گردیده بود. در مجموع نتایج حاصله از بررسی‌های بالینی و هیستوپاتولوژیک مشخص نمود، سولفات روی به روش حمام به صورت محدود و تنها در شاخص‌های مرتبط با تشکیل بافت همبند در روند التیام زخم‌های جلدی ماهی تاثیر مثبت داشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.