مقاله تأثیر زمان نگهداری و میزان اسیدیته شیر خام بر نقطه انجماد آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر زمان نگهداری و میزان اسیدیته شیر خام بر نقطه انجماد آن دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر زمان نگهداری و میزان اسیدیته شیر خام بر نقطه انجماد آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر زمان نگهداری و میزان اسیدیته شیر خام بر نقطه انجماد آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر زمان نگهداری و میزان اسیدیته شیر خام بر نقطه انجماد آن :

تعداد صفحات :۱۱

۷۰ نمونه شیرخام مخلوط دامداریهای طرف قرارداد با یکی از کارخانه های تولید کننده شیر پاستوریزه در تهران از محل کارخانه تهیه گردید. تیتراسیدیته و نقطه انجماد شیرها در روز اول و بعد از یک هفته نگهداری در یخچال اندازه گیری شد. تیتراسیدیته بوسیله سنجش اسیدیته به روش سود دسی نرمال و تعیین نقطه انجماد بوسیله دستگاه کریوسکوپ مدل cryotest ساخت کارخانه ژربر انجام گرفت.
در این بررسی درصد نمونه هایی که نقطه انجماد آنها بالاتر از ۵۳۰-درجه سانتیگراد بود بعد از یک هفته از ۸۵/۴۳ درصد به ۷۱/۱۵ درصد کاهش یافت و برعکس درصد نمونه هایی که نقطه انجماد آنها کمتر از ۵۵۰/۰- درجه سانتیگراد بود بعد از یک هفته ۴۲/۱ درصد به ۲۰ درصد افزایش یافته ،همچنین میزان اسیدیته در روز اول آزمایش بین ۵/۱۳ تا ۵/۳۳ (بامتوسط ۶۴/۱۷)درجه در نیک بود که میزان ۲/۱۶تا۳/۴۲ (با متوسط۰۵/۲۱) درجه بعد از یک هفته نگهداری در یخچال افزایش یافت. با استفاده از فرمول های آماری رابطه خطی معنی داری بین اسیدیته شیر و نقطه انجماد بدست آمد(p<0/05).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.