مقاله اثر سطوح مختلف تغذیه(انرژی و پروتئین)برروی فعالیت فولیکولهای پوست،ریزش الیاف وکمیت و کیفیت پشم گوسفند ورامینی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر سطوح مختلف تغذیه(انرژی و پروتئین)برروی فعالیت فولیکولهای
پوست،ریزش الیاف وکمیت و کیفیت پشم گوسفند ورامینی دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر سطوح مختلف تغذیه(انرژی و پروتئین)برروی فعالیت فولیکولهای
پوست،ریزش الیاف وکمیت و کیفیت پشم گوسفند ورامینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر سطوح مختلف تغذیه(انرژی و پروتئین)برروی فعالیت فولیکولهای
پوست،ریزش الیاف وکمیت و کیفیت پشم گوسفند ورامینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر سطوح مختلف تغذیه(انرژی و پروتئین)برروی فعالیت فولیکولهای
پوست،ریزش الیاف وکمیت و کیفیت پشم گوسفند ورامینی :

تعداد صفحات :۱۱

به منظور بررسی اثر سطوح مختلف انرژی و پروتئین خوراک بر کمیت و کیفیت پشم،فعالیت فولیکولهای پوست وریزش الیاف میشهای ورامینی در حالت نگهداری،اثر۵ سطح مختلف انرژی قابل متابولیسم و پروتئین خام مورد آزمایش قرار گرفت. سطوح انرژی و پروتئین مورد بررسی به ترتیب شامل ۴/۱ مگاکالری و ۴/۶ درصد،۶۱/۱ مگاکالری و۷/۷ درصد،۹/۱مگاکالری و۱/۹درصد،۱۸/۲مگاکالری و۵/۱۰درصد و۴۷/۲مگاکالری در کیلوگرم ماده خشک و۸/۱۱ درصد بود که تأثیر این جیره ها بر روی خصوصیات الیاف پشم و صفات فولیکولی ۴۰ رأس میش سه ساله ورامینی درحالت نگهداری با میانگین وزنی ۴۸/۲± ۴۲ کیلوگرم بمدت ۱۱۲ روز مورد بررسی قرار گرفت . در طول دوره آزمایش وزن زنده حیوان ومیزان خوراک مصرفی ثبت و همچنین از الیاف پشم و پوست نمونه برداری شد و جمعاً ۱۶۰نمونه الیاف و ۵۶۰ نمونه پوست به سطح یک سانتی متر مربع جمع آوری ومورد بررسی قرار گرفت. در این تحقیق از طرح آماری کاملاً تصادفی(CRD)استفاده شد وجهت تجزیه و تحلیل بعضی از صفات الیاف مانند وزن پشم شسته شده،طول الیاف،قطرتارپشم و همچنین وزن زنده حیوان که به شکل اندازه گیریهای مکرر بود از روش تجزیه واریانس چند متغیره استفاده گردید. در مورد صفات فولیکولی از جمله نسبت فولیکولهای ثانویه به اولیه (S/P) تراکم فولیکولی ونسبت فولیکولهای غیرفعال به فعال از روش تجزیه واریانس یک طرفه استفاده شد. نتایج حاصل نشان داد که جیره غذایی (انرژی و پروتئین)اثر معنی داری بر روی صفات الیاف پشم دارد (۰۵/۰>P)بطوریکه با افزایش سطح انرژی و پروتئین جیره غذایی ،وزن پشم شسته شده و طول الیاف اضافه شده و قطر تارپشم نیز افزایش می یابد.ولیکن بازده پشم کم می شود. بنابراین سطوح انرزی وپروتئین بکار رفته در این تحقیق همبستگی مثبتی با وزن پشم شسته شده،طول الیاف و قطر تار پشم داشته ولی با بازده پشم دارای همبستگی منفی می باشد. نتایج حاصل از بررسی میکروسکوپی فولیکولهای پوست نشان داد که جیره غذایی (انرژی و پروتئین)تأثیرمعنی داری بر روی نسبت فولیکولهای ثانویه به اولیه(S/P) وتراکم فولیکولی ندارد در حالیکه اثر آن بر روی فعالیت فولیکولهای پوست کاملاً معنی دار است (۰۵/۰>P).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.