مقاله بررسی شاخص های ایمنی کارخانه زغالشویی زرند


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی شاخص های ایمنی کارخانه زغالشویی زرند دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی شاخص های ایمنی کارخانه زغالشویی زرند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی شاخص های ایمنی کارخانه زغالشویی زرند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی شاخص های ایمنی کارخانه زغالشویی زرند :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

برای تامین ایمنی در محیط کار و جلوگیری از بروز حادثه باید خطر را شناخت و میزان آن را بطور کیفی و کمی تعیین نمود. این کار برای کارخانه زغالشویی زرند بزرگترین کارخانه فرآوری زغالسنگ ایران با داشتن میانگین ۱۰۰۰ نفر پرسنل در فاصله سال های ۷۸ تا ۸۱ انجام شد و نتایج آن با وضعیت ایمنی کارخانه تغلیظ سرچشمه و کارخانجات زغالشویی آمریکا مقایسه گردید.
در این چهار سال جمعا ۴۱ فقره حادثه اتفاق افتاده است که متاسفانهدو مورد آن منجر به مرگ شده است. متوسط فراوانی حادثه ۵/۲ و انحراف معیار آن ۲/۳ بوده که نشان دهنده وضعیت خوب ایمنی کارخانه است. بدون در نظر گرفتن حوادث منجر به فوت، شدت حادثه ۰/۰۹ و ضریب شدت – فراوانی حادثه ۰/۰۲۳ بدست آمد. بیشتری حوادث (۴۸/۸%) بین ساعت ۹ تا ۱۱ صبح یعنی اوج فعالیت روزانه کارگران و در روزهای شنبه، یکشنبه و جمعه با مقدار متوسط ۱۷/۱% اتفاق افتاده است. بالاترین نرخ حوادث در ماه مهر به میزان ۲۲% ازکل حوادث رخ داده است که ناشی از فصل برداشت پسته در شهرستانزرند و در نتیجه خستگی بیش از حد کارگران و نیز مرخصی های بیش از حد است. گروه سنی بالای ۴۵ سال بیشتر در معرض حادثه بوده اند (۸۰/۵%) که این ناشی از زیاد بودن متوسط سن کارکنان کارخانه زغالشویی زرند است. بررسی اندام های آسیب دیده نشان داد که دستها با ۳۵/۹% بیشترین و تنه با ۱۳/۲% کمترین آسیب دیدگی را داشته اند و سر و گردن، دست چپ، دست راست و پای راست به ترتیب بیشتر در معرض حادثه بوده اند. مطالعه دقیق حوادث در چهار سال گذشته نشان داد که مهمترین عوامل بوجود آورنده حوادث به ترتیب عبارتند از: سرخوردن یا سقوط (۱۹/۵%) ، تصادم با وسایل نقلیه (۱۴/۶%)، ماشین آلات (۱۲/۲%) و سقوط اجسام (۱۲/۲%).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.