مقاله تولید ماریناد سرد از ماهی کلمه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تولید ماریناد سرد از ماهی کلمه دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید ماریناد سرد از ماهی کلمه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید ماریناد سرد از ماهی کلمه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید ماریناد سرد از ماهی کلمه :

تعداد صفحات :۱۱

در این تحقیق پنج فرمول برای مقاله تولید ماریناد سرد از ماهی کلمه مورد بررسی قرار گرفت. نمونه ها در یخچال خانگی در درجه حرارت ۲ _+۶ درجه سانتیگراد به مدت ۶۰ روز نگهداری شدند. آنگاه در فاصله های زمانی معین بر روی نمونه ها آزمایشات ارگانولیپتیکی، پی اچ، ازت های فرار، پراکسید و شمارش کلی باکتری ها به عمل آمد. تغییرات پی اچ، پراکسید، ازت های فرار شمارش کلی باکتری ها در طی این دوره ۶۰ روزه نشان داد که PH تمام مارینادهای تولیدی بعد از دو روز به کمتر از ۱/۴ می رسد در صورتی که مقدار پراکسید بین ۶/۶-۱/۱ میلی اکی والان در کیلوگرم تغییر نمود. مقدارازت های فرار در این مدت ثابت مانده و مقدار ان ۵/۴ میلی گرم در صد گرم از نمونه بود. شمارش کلی باکتری ها برای نمونه ها منفی بود. بر ساس ارزیابی ارگانولپتییک که توسط کارشناسان چشایی به عمل آمد، از میان پنج فرمول، دو فرمول با درجه مقبولیت زیاد و سه فرمول با درجه مقبولیت متوسط ارزیابی گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.