مقاله بررسی تاثیر کلرید سدیم، pH محیط و نوع اسید بر تخریب لیستریا مونوسیتوژنر به وسیله امواج مایکروویو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی تاثیر کلرید سدیم، pH محیط و نوع اسید بر تخریب لیستریا مونوسیتوژنر به وسیله امواج مایکروویو دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر کلرید سدیم، pH محیط و نوع اسید بر تخریب لیستریا مونوسیتوژنر به وسیله امواج مایکروویو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر کلرید سدیم، pH محیط و نوع اسید بر تخریب لیستریا مونوسیتوژنر به وسیله امواج مایکروویو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر کلرید سدیم، pH محیط و نوع اسید بر تخریب لیستریا مونوسیتوژنر به وسیله امواج مایکروویو :

تعداد صفحات :۱۱

هدف: بررسی تاثیر کلرید سدیم. PH محیط ونوع اسید بر تخریب لیستریا مونوسیتوژنزتایپ a4 به وسیله امواج مایکروویو
طرح: مطالعه تجربی
روش: اثر غلظتهای مختلف کلرید سدیم (۵/۰ ،۵/۱، و ۰/۳ درصد) و PH های مختلف ۵/۴،۵/۵و ۵/۶ اسید کلریدریک وهمچنین ۵/۴ = PHاسید استیک بر تخریب لیستریا مونوسیتوژنز a4 (با منشا غذایی ) توسط اامواج مایکوویوبا فرکانس ۲۴۵۰ مگاهرتز وقدرت خروجی هزار وات و درسه تکرار بررسی شد. برای این منظور سوسپانسیونی از باکتری با غلظت حدود CFU ml-1 107×۵/۱ در محیط آبگوشت مغذی که میزان کلرید سدیم و PH آن بر اساس مقادیر مورد نظر تنظیم گردیده بود. تهیه وبه حجمهای ۵۰ میلی لیتری تقسیم گردید. نمونه های مذکور در فواصل زمانی فزاینده ۵ ثانیه ای درمعرض امواج مایکروویو قرارداده شدند و تا زمان صفر شدن تعداد باکتری آزمایش ادامه یافت.
تجزیه وتحلیل آماری : سیر نزولی تعداد باکتری تحت تاثیر عوامل مذکور توسط آزمون آماری Repeated measures ANOVA مقایسه ومورد تجزیه وتحلیل قرار گرفتند.
نتایج: غلظتهای ۵/۰ ، ۵/۱ و ۰/۳ درصد کلرید سدیمم محیط کشت بر سیر نزولی تعداد باکتری تحت تاثیر امواج مایکروویو تفاوت معنی داری نداشتند. (۰۵/۰>P) سیر نزولی تعداد باکتری تحت تاثیر امواج مایکروویو در محیط کشت با ۵/۴=PH به طور معنی داری سریعتر از محیط های کشت با PH های ۵/۵ و ۵/۶ بود. (۰۱/۰ P)
نتیجه گیری: نقش کلرید سدیم بر تأثیر ضد باکتریای امواج مایکروویو در شرایط مختلف متفاوت ومتأثر از دیگر عوامل محیطی می باشد و برایند اثر متقابل عوامل مختلف محیطی بر یکدگر اثر باکتری کشی امواج مایکروویو را در یک محیط تعیین می کند. تحقیق حاضر نشان داد که کلرید سدیم در غلظت مورد استفاده در مواد غذایی (۵/۰تا ۳ درصد) در محیطهای مایع تأثیر معنی داری در اثر ضد لیستریای امواج مایکروویو ندارد. همچنین PH معمول مواد غذایی (۷-۵ ) تأثیر معنی داری بر تخریب لیستریا مونوسیتوژنز به وسیله امواج مایکروویو ندارد. اما در PH های پایینتر (۵/۴)این اثر مشهود ومعنی دار می شود. هر چند در PH یکسان، اسیدهای آلی نسبت به اسیدهای معدنی حساسیت لیستریا مونوسیتوژنز را در برابر حرارت بیشتر می کنند. این نکته درمورد حرارت دهی با امواج مایکروویو (شرایط مورد تحقیق) صدق نمی کند. به طوری که درهر دو حالت (اسید استیک و اسید کلریک) سیر نزولی تعداد باکتری تحت تاثیر امواج مایکروویو مشابه بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.