مقاله تعیین حساسیت و ویژگی تست ممانعت از تشکیل Rosette برای تشخیص زود هنگام آبستی در تلیسه های شیری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تعیین حساسیت و ویژگی تست ممانعت از تشکیل Rosette برای تشخیص زود هنگام آبستی در تلیسه های شیری دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین حساسیت و ویژگی تست ممانعت از تشکیل Rosette برای تشخیص زود هنگام آبستی در تلیسه های شیری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین حساسیت و ویژگی تست ممانعت از تشکیل Rosette برای تشخیص زود هنگام آبستی در تلیسه های شیری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین حساسیت و ویژگی تست ممانعت از تشکیل Rosette برای تشخیص زود هنگام آبستی در تلیسه های شیری :

تعداد صفحات :۱۱

هدف : تعیین تشخیص ابستنی در ۲۴ الی ۷۲ ساعت پس از تلقیح در تلیسه‌هااز طریق مشخص کردن (Early Pregnancy Factor “EPF”) در سرم تلیسه‌ها با آزمایش (Rosette inhibition test “RIT”) .
طرح : مطالعه تجربی میدانی.
حیوانات: در مجموع ۷۵ راس تلیسه از یک دامداری بزرگ در اطراف شهر تهران جهت انجام آزمایش مورد استفاده قرار گرفت.
روش : در این مطالعه ۱۵ راس تلیسه به عنوان گروه شاهد و ۶۰ راس تلیسه به عنوان گروه نمونه انتخاب شدند. از تلیسه‌های گروه نمونه ۲۴ الی ۷۲ ساعت پس از تلقیح خونگیری به عمل آمد. در نهایت ۴۲ روز پس از تلقیح از طریق لمس راست روده‌ای آبستنی تشخیص داده شد.
تجزیه و تحلیل آماری: شاخصهای اپی دمیولوژیک (حساسیت و ویژیگی).
نتایج : تست در گروه کنترل ۱۱ تلیسه را آبستن تشخیص داد و در گروه نمونه از ۳۳ تلیسه آبستن، ۵ تلیسه را غیر آبستن و از ۲۷ تلیسه غیر آبستن ۲۰ تلیسه را آبستن تشخیص داد. در نهایت حساسیت این تست در رقت ۳۲/۱ سرم ۸۵ درصد، ویژگی ۲۶ درصد، ارزش پیشگویی مثبت ۴۷ درصد و ارزش پیشگویی منفی ۶۹ درصد تعیین شد.
نتیجه‌گیری : با توجه به اینکه حساسیت و ویژگی این تست در مطالعه صورت گرفته مشابه سایر مطالعات که از تست‌های دیگر جهت مشخص کردن EPF استفاده کرده بودند پایین بود می‌توان چنین بیان کرد که تشخیص آبستنی در تلیسه‌ها از طریق مشخص کردن EPF خون آنها با آزمایش E-Rosette 72-24 ساعت پس از تلقیح دقت بالایی ندارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.