مقاله جداسازی عوامل قارچی توکسین زا و غیرتوکسین زا از جیره های غذایی دامی ارسالی به مرکز قارچ شناسی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله جداسازی عوامل قارچی توکسین زا و غیرتوکسین زا از جیره های غذایی دامی ارسالی به مرکز قارچ شناسی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله جداسازی عوامل قارچی توکسین زا و غیرتوکسین زا از جیره های غذایی دامی ارسالی به مرکز قارچ شناسی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جداسازی عوامل قارچی توکسین زا و غیرتوکسین زا از جیره های غذایی دامی ارسالی به مرکز قارچ شناسی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله جداسازی عوامل قارچی توکسین زا و غیرتوکسین زا از جیره های غذایی دامی ارسالی به مرکز قارچ شناسی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران :
تعداد صفحات :۱۱
هدف : شناسایی قارچهای توکسین زا و غیر توکسین زای جیرههای غذایی تحت مطالعه.
طرح : مطالعه آزمایشگاهی.
نمونهها: تعداد نوزده نمونه جیره غذایی از قبیل ذرت، جو، سیلو، کنسانتره، پودر چربی و…
روش : بر اساس تکنیکهای استاندارد آزمایشگاهی پس از آمادهسازی، نمونهها بر روی محیطهای کشت سابورو گلوکز آگار حاوی کلرامفنیکل، یوتیتو گلوکز آگار، چاپکس داکس آگار و رزینگال آگار به دو روش خطی و تلقیحی کشت داده شدند. تحلیل آماری: بر اساس آزمونهای تی و مربع کای.
نتایج : بر اساس اطلاعات به دست امده از نتایج کشت، گونههای آسپرژیلوس (۲/۶۳ درصد) پنی سیلیوم (۸/۳۶ درصد) موکور (۶/۳۱ درصد) و کلادوسپوریوم (۳/۲۶ درصد) به ترتیب فراوانترین قارچهای جدا شده از جیرههای تحت آزمایش بودند. فراوانترین تعداد کلنیها، توسط فوزاریوم (۱۱۸ کلنی) در جیرههای سیلو و کنسانتره ایجاد شده بود. گونههای جنس آسپرژیلوس عبارت بودند از آسپرژیلوس فومیگاتوس (۵/۱۸ درصد)، آسپرژیلوس فلاووس (۹/۳۵ درصد) آسپرژیلوس نیجر (۹/۲۵ درصد) و گونههای شناسایی نشده آسپرژیلوس (۶/۲۹ درصد) بر اساس آزمونهای آماری اختلاف معنیداری بین فراوانی گونههای آسپرژیلوس جدا شده با قارچهای دیگر مشاهده گردید (P
نتیجهگیری : با توجه به حضور قارچهای توکسین زا در جیرههای غذایی تحت مطالعه، باید برنامهریزی مدونی برای شناسایی قارچهای موجود در جیرههای مختلف دامی در مراکز تولید نمود تا پس از شناسایی قارچهای توکسین زا و توکسینهای حاصله، برنامه و دستورالعملهایی را جهت کنترل قارچهای مذکور در جیرهها تدوین نمود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.