مقاله مطالعه هیستولوژی پوست نواحی بدن در مراحل مختلف رشد جنینی گوسفند ماکویی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مطالعه هیستولوژی پوست نواحی بدن در مراحل مختلف رشد جنینی گوسفند ماکویی دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه هیستولوژی پوست نواحی بدن در مراحل مختلف رشد جنینی گوسفند ماکویی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه هیستولوژی پوست نواحی بدن در مراحل مختلف رشد جنینی گوسفند ماکویی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه هیستولوژی پوست نواحی بدن در مراحل مختلف رشد جنینی گوسفند ماکویی :

تعداد صفحات :۱۱

هدف : مطالعه رشد پوست جنین گوسفند از نظر ساختار میکروسکوپی و مشخص کردن ارتباط سن جنین با ویژگی‌های بافتی آن.
طرح : مطالعه روند تکاملی پوست از نظر میکروسکوپی در مراحل مختلف رشد جنین.
حیوانات: هفتاده و پنج جنین (سالم) گوسفند از کشتارگاه صنعتی ارومیه جمع‌آوری گردید.
روش : بلافاصله پس از کشتار میشها از پوست نواحی صورت، دست (به دلیل وجود فولیکول‌های موی منفرد و اغلب اولیه)، گردن، و شانه (به دلیل وجود فولیکول‌های موی مرکب و پشمی) جنینهای به دست آمده نمونه برداری صورت گرفت و در محلول ثبوتی فرمالین سرم فیزیولوژی ۱۰ درصد قرار داده و پس از قالبگیری و تهیه مقاطع نازک (به ضخامت ۷-۵ میکرومتر)، مورد رنگ آمیزی H&E (مطالعه عمومی) ون گیسون (رشته‌های کلاژن)، PAS برای رشته‌های رتیکولر و ورهوف برای رشته‌های الاستیکی، مورد استفاده قرار گرفت.
نتایج : در این مطالعه مشخص گردید که اپیدرم در نیمه دوم ماه دوم شامل ۱ الی ۳ لایه سلول مکعبی شکل، در نیمه اول ماه سوم (روزهای ۶۵-۶۱) حالت سنگفرشی یا مکعبی مطبق داشته و در آخر این دوره در طبقه بازال دانه‌های قهوه‌ای تیره مشاهده می‌شود. در این زمان فولیکول‌های مو به صورت توده‌های متراکم سلولی از اپیدرم به طرف درم برجسته شده و سلولهای مزانشیمی زیرین در محل تمایز فولیکول‌های مو تجمع نشان می‌دهند. در نیمه اول ماه سوم بین سلولهای مزانشیمی، فیبروپلاست‌ها و لکوسیت‌ها و رشته‌های کلاژن، الاستیک و رتیکولر نیز در درم ظاهر شدند. در نیمه دوم ماه سوم، اپیدرم به طور مشخص از نوع سنگفرشی مطبق با درجاتی از شاخی شدن بود. در نیمه اول ماه چهارم اپیدرم ضخم و درم بیشتر تمایز یافته و پیاز مو به حالت زنگوله‌ای شکل تشکیل می‌شود. در روزهای ۹۵-۹۰ غدد چربی و ۱۲۰-۱۱۵ غدد عرق از فولیکول‌های مو جوانه می‌زنند. میزان این تغییرات در ناحیه شانه بیشتر است.
نتیجه‌گیری : این مطالعه نشان داد که اپیدرم در نیمه اول ماه دوم شامل یک لایه سلول مکعبی شکل بوده و هنوز تمایز نیافته است. در پایان این دوره اکتودرم شروع به تمایز می‌نماید. لایه سطحی اپیدرم دو لایه‌ای پریدرم اولیه نامیده می‌شود. این سلولها در طول نیمه اول آبستنی در مایع آمنیوتیک مشاهده می‌شوند. همچنین مشخص گردید که بافت مزانشیمی زیرین در مجاورت اپیدرم در حال تمایز یک لایه ممتد تشکیل داده و تمایز فولیکول‌های مو، غدد چربی و عرق از آنرا نیز همراهی و احتمالا القا می‌نماید. به طور کلی می‌توان اظهار نمود که نیمه دوم ماه دوم تا نیمه اول ماه چهارم زمان آغاز تمایز اجزای مختلف پوست می‌باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.