مقاله بررسی شیوع بافتهای غیرمجاز در کالباس خشک ممتاز براساس تعیین شاخص های شیمیایی هیدروکسی پرولین و کلاژن مربوط به کارخانه های تولید کننده این فرآوردهها در تهران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی شیوع بافتهای غیرمجاز در کالباس خشک ممتاز براساس تعیین شاخص های شیمیایی هیدروکسی پرولین و کلاژن مربوط به کارخانه های تولید کننده این فرآوردهها در تهران دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی شیوع بافتهای غیرمجاز در کالباس خشک ممتاز براساس تعیین شاخص های شیمیایی هیدروکسی پرولین و کلاژن مربوط به کارخانه های تولید کننده این فرآوردهها در تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی شیوع بافتهای غیرمجاز در کالباس خشک ممتاز براساس تعیین شاخص های شیمیایی هیدروکسی پرولین و کلاژن مربوط به کارخانه های تولید کننده این فرآوردهها در تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی شیوع بافتهای غیرمجاز در کالباس خشک ممتاز براساس تعیین شاخص های شیمیایی هیدروکسی پرولین و کلاژن مربوط به کارخانه های تولید کننده این فرآوردهها در تهران :

تعداد صفحات :۱۱

هدف: تعیین میزان هیدروکسی پرولین و بافتهای پیوندی کالباس خشک ممتاز عرضه شده در شهر تهران به منظور ارزشیابی کیفیت پروتئینی آن.
طرح: مطالعه توصیفی به روش نمونه گیری اتفاقی.
تعداد نمونه: ۶۰ نمونه از محصول کالباس خشک ممتاز.
روش: در این مطالعه تعداد ۶۰ نمونه از کالباس خشک ممتاز با مقدار گوشت بیش از ۷۰ درصد‘ از ۱۲ کارخانه مختلف تولید کننده این محصول به طور اتفاقی انتخاب گردید و نمونه های مذکور از نظر شاخصهایی نظیر مقدار هیدروکسی پرولین‘ کلاژن و نسبت کلاژن به پروتئین خام با روش اسپکتروفتومتریک مورد بررسی قرار گرفتند.
تجزیه و تحلیل آماری:در مورد هر شاخص‘ ابتدا میانگین حسابی وخطای معیار داده های به دست آمده از هر کارخانه محاسبه شده و با استفاده از روش آنالیز واریانس یکطرفه بمنظور یافتن اختلاف احتمالی بین کارخانه های مختلف داده های مورد نظر تجزیه و تحلیل گردید.
نتایج: نتایج حاصله نشان داد که میانگین مقدار هیدروکسی پرولین‘ کلاژن ونسبت کلاژن به پروتئین خام در ۱۰۰ گرم محصول کالباس های خشک ممتاز ۱۲ کارخانه مورد مطالعه به ترتیب ۰۱/۰±۱۸/۰‘ ۰۴/۰±۴۲/۱‘ ۳۰/۰±۷۴/۹ گرم بوده و براساس آزمون آنالیز واریانس یکطرفه در مقایسه هر شاخص در بین کارخانه های مختلف‘ اختلاف معنی داری وجود نداشت.
نتیجه گیری: با توجه به مطالعه انجام شده استفاده از روش شیمیایی به همراه روشهای دیگر نظیر مطالعات هیستولوژیکی در ارزیابی میزان بافت پیوندی و کشف تقلبات احتمالی می تواند از دقت عمل بالایی برخوردار بوده و شایسته است که از این روشها نیز همچون روشهای ارزشیابی بهداشتی محصولات گوشتی (روشهای مربوط به میکروبیولوژی مواد غذایی) در استاندارد نمودن فرآورده های گوشتی تولید شده‘ استفاده نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.