مقاله تعیین میزان pH مرز رشد و عدم رشد و مرز بقا و مرگ استافیلوکوکوس ارئوس با استفاده از اسیدهای آلی و معدنی در حرارتهای مختلف نگهداری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تعیین میزان pH مرز رشد و عدم رشد و مرز بقا و مرگ استافیلوکوکوس ارئوس با استفاده از اسیدهای آلی و معدنی در حرارتهای مختلف نگهداری دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین میزان pH مرز رشد و عدم رشد و مرز بقا و مرگ استافیلوکوکوس ارئوس با استفاده از اسیدهای آلی و معدنی در حرارتهای مختلف نگهداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین میزان pH مرز رشد و عدم رشد و مرز بقا و مرگ استافیلوکوکوس ارئوس با استفاده از اسیدهای آلی و معدنی در حرارتهای مختلف نگهداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین میزان pH مرز رشد و عدم رشد و مرز بقا و مرگ استافیلوکوکوس ارئوس با استفاده از اسیدهای آلی و معدنی در حرارتهای مختلف نگهداری :

تعداد صفحات :۱۱

هدف: مقایسه خاصیت ضد میکروبی ( pH مرز رشد و عدم رشد و مرز بقا و مرگ ) سه اسید آلی ( استیک، لاکتیک، سیتریک ) و اسید معدنی ( هیدروکلریک ) در مقابل استافیلوکوکوس آرئوس.
طرح: رفتار استافیلوکوکوس آرئوس از نظر رشد در pH های مختلف ( ۶ تا ۴ با اختلافهای ۲/۰ واحد ) با استفاده از سه اسید آلی ( استیک، لاکتیک، سیتریک ) و یک اسید معدنی ( هیدروکلریک ) در محیط آبگوشت BHI ( Brain Heart Infusion Broth )، در حرارتهای مختلف ( ۱۵، ۲۵، ۳۵ درجه سانتیگراد ) به مدت ۱۴ روز جهت تعیین مرزهای رشد و عدم رشد و نیز مرزهای بقا و مرگ سلول باکتری مورد مطالعه آنالیز چند فاکتوری قرار گرفت. مرز رشد و عدم رشد بر اساس مشاهده کدورت در محیطهای کشت ( BHI ) به عنوان نشانه رشد و شفافیت آن به عنوان عدم رشد باکتری و مرز بقا و مرگ سلول باکتری نیز بر اساس کشت سطحی از محیطهای شفاف ( بدون رشد ) در محیط Bairal Parker در پیان روز چهاردهم تعیین گردید.
نتایج: بالاترین pH حد مرز رشد و عدم رشد در مورد اسید استیک، به مقادیر ۵ و ۲/۵، ۲/۵و ۴/۵، ۶/۵ و ۸/۵ به ترتیب در حرارتهای ۳۵، ۲۵ و ۱۵ درجه سانتیگراد مشاهده گردید. پایینترین pH حد مرز رشدو عدم رشد در مورد اسید هیدروکلریک در حرارتهای ۳۵ و ۲۵ درجه سانتیگراد برابر با ۴ > و ۴ و در حرارت ۱۵ درجه سانتیگراد برابر با ۸/۴ و ۵ تعیین گردید. در این مطالعه قدرت باکتری اسیدی اسید استیک بیش از سایر اسیدها بود و پس از آن بیشترین خاصیت ضد باکتری اسیدهای آزمایش شده را به ترتیب اسیدهای لاکتیک، سیتریک، و هیدروکلریک نشان دادند طوری که pH مرز بقا و مرگ سلول باکتری در استفاده از اسید استیک بین ۵ و ۲/۵ در حرارتهای ۱۵ و ۲۵ درجه سانتیگراد تعیین گردیده و در حرارت ۳۵ درجه سانتیگراد، مقدار pH جلوگیری کننده از رشد pH مرگ باکتری هر دو برابر با ۵ تعیین گردید. کاهش درجه حرارت نگهداری در تمامی اسیدهای مورد استفاده باعث افزایش pH مرز رشد وعدم رشد و بقا و مرگ سلول باکتری گردید.
نتیجه گیری: از یافته های حاصل از این بررسی می توان نتیجه گیری نمود که بالاترین خاصیت ضد میکروبی استافیلوکوکوس ارئوس در اسید استیک و پایینترین آن در اسید هیدروکلریک رخ می دهد. مجله دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران، (۱۳۸۱)، دوره ۵۷، شماره ۲، ۴۱-۳۷ .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.