مقاله جداسازی و تعیین هویت بعضی از باکتری های تجزیه کننده لیگنین و پلی ساکاریدهای کاه از دستگاه گوارش موریانه ها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله جداسازی و تعیین هویت بعضی از باکتری های تجزیه کننده لیگنین و پلی ساکاریدهای کاه از دستگاه گوارش موریانه ها دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جداسازی و تعیین هویت بعضی از باکتری های تجزیه کننده لیگنین و پلی ساکاریدهای کاه از دستگاه گوارش موریانه ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جداسازی و تعیین هویت بعضی از باکتری های تجزیه کننده لیگنین و پلی ساکاریدهای کاه از دستگاه گوارش موریانه ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جداسازی و تعیین هویت بعضی از باکتری های تجزیه کننده لیگنین و پلی ساکاریدهای کاه از دستگاه گوارش موریانه ها :

تعداد صفحات :۱۱

هدف : جداسازی بعضی از گونه‌های باکتریایی که قادر به تجزیه لیگنین وپلی ساکاریدهای کاه گندم هستند.
طرح : طرح کاملا تصادفی متعادل با آزمایش فاکتوریل.
حیوانات: در این آزمایش از موریانه‌های جمع‌آوری شده و همچنین از باکتری‌های مستخرجه از دستگاه گوارش آنها استفاده شد.
روش : با توجه به گزارشات موجود در خصوص نحوه پراکندگی و نوع موریانه‌های موجود در استان مرکزی با مراجعه به منطقه ساوه نمونه‌ها جمع‌آوری و به آزمایشگاه انتقال یافت و بعد از شناسایی اولیه جهت تایید به آزمایشگاه مرجع فرستاده شد. از نمونه‌های پرورش یافته در آزمایشگاه جهت استخراج باکتری‌ها با روش انتخابی استفاده شد. انواعی از لیگنین از کاه گندم استخراج گردید و همراه با کاه گندم عصاره‌گیری شده با آب به عنوان محیط اختصاصی در استخراج باکتری‌ها مورد استفاده قرار گرفت. بعد از جداسازی، باکتری‌ها در آزمایشگاه مرجع شناسایی شدند. تعیین منحنی رشد و دما و PH بهینه باکتری‌های جدا شده نیز با استفاده از روشهای موجود انجام شد.
تجزیه و تحلیل آماری : نحوه رشد با روش آنایز واریانس و تعیین دما و PH با استفاده از طرح کاملا تصادفی متعادل و آزمایش فاکتوریل انجام شد.
نتیجه‌گیری : باکتری‌های جدا شده در این مطالعه تجزیه بیولوژیکی کاه گندم و سایر فرآورده‌های بیولوژیکی دارای لیگنین مشابه با کاه گندم که به عنوان ضایعات هستند را آسان می‌سازند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.