مقاله مقاومت آنتی بیوتیکی برخی عوامل باکتریایی متداول جوجه های گوشتی در مرغداریهای اطراف شیراز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مقاومت آنتی بیوتیکی برخی عوامل باکتریایی متداول جوجه های گوشتی در مرغداریهای اطراف شیراز دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقاومت آنتی بیوتیکی برخی عوامل باکتریایی متداول جوجه های گوشتی در مرغداریهای اطراف شیراز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقاومت آنتی بیوتیکی برخی عوامل باکتریایی متداول جوجه های گوشتی در مرغداریهای اطراف شیراز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقاومت آنتی بیوتیکی برخی عوامل باکتریایی متداول جوجه های گوشتی در مرغداریهای اطراف شیراز :

تعداد صفحات :۱۱

هدف : از انجام مطالعه حاضر بررسی میزان فراوانی این پدیده در میان باکتری‌های جدا شده از لاشه مرضی جوجه‌های گوشتی می‌باشد.
حیوانات: دویست قطعه جوجه گوشتی.
روش: دراین تحقیق، ابتدا عوامل باکتریایی عفونتها در ۲۰۰ قطعه جوجه گوشتی واحدهای پرورش اطراف شیراز جدا و شناسایی گردیدند و سپس با کاربرد روش انتشار از دیسک، میزان مقاومت دارویی این عوامل نسبت به تعداد از آنتی بیوتیک‌های مورد استفاده در صنعت طیور تعیین شد.
تجزیه و تحلیل اماری: مطالعه توصیفی.
نتایج : عوامل عمده جدا شده شامل اشریشیاکلی (۸۲ درصد)، سالمونلا (۵/۱۶ درصد) و استافیلوکوکوس (۵/۱ درصد) بود. پنی سیلین، آموکسی سیلین، جنتامایسین، انروفلوکساسین، تایلوزین، کلرامفنیلکل، فورازولیدون، تتراسایکلین، لینکواسپکتین، فلومکوئین واریترومایسین آنتی بیوتیک‌هایی بودند که آزمایش حساسیت آنتی بیوتیکی در مورد شان انجام گردید. نتایج به دست آمده از این بررسی نشان می‌دهد که عوامل باکتریایی جدا شده بیشترین میزان مقاومت را نسبت به پنی سیلین و کگمترین میزان مقاومت را نسبت به جنتامایسین نشان داده‌اند. همچنین اشریشیاکلی در مقایسه با دو عامل دیگر مقاومت دارویی بیشتری از خود بروز داد. تمام باکتری‌های جدا شده حداقل به یک آنتی بیوتیک مقاوم و دوازده درصد از اشریشیاکلی جدا شده تنها به یک آنتی بیوتیک حساس بودند تمام نمونه‌های سالمونلا حداقل به سه آنتی بیوتیک حساس و حداکثر به هشت آنتی بیوتیک مقاوم بودند. سه نمونه استافیلوکوکوس جدا شده به شش آنتی بیوتیک حساس و در مقابل پنج آنتی بیوتیک مقاومت نشان دادند.
نتیجه‌گیری : یافته‌های این تحقیق دلالت بر بالا بودن میزان مقاومت آنتی بیوتیکی در عوامل باکتریایی جدا شده از لاشه مرضی طیور دارد. این امر می‌تواند احتمالا به دلیل استفاده نادرست از آنتی بیوتیک‌ها در صنعت مرغداری باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.