مقاله بررسی روند تغییرات آنتی بادی ضد ویروس IBD در پولت های واکسینه شده با ۵ روش مختلف واکسیناسیون علیه این بیماری از سن یکروزگی تا سیزده هفتگی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی روند تغییرات آنتی بادی ضد ویروس IBD در پولت های واکسینه شده با ۵ روش مختلف واکسیناسیون علیه این بیماری از سن یکروزگی تا سیزده هفتگی دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی روند تغییرات آنتی بادی ضد ویروس IBD در پولت های واکسینه شده با ۵ روش مختلف واکسیناسیون علیه این بیماری از سن یکروزگی تا سیزده هفتگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روند تغییرات آنتی بادی ضد ویروس IBD در پولت های واکسینه شده با ۵ روش مختلف واکسیناسیون علیه این بیماری از سن یکروزگی تا سیزده هفتگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی روند تغییرات آنتی بادی ضد ویروس IBD در پولت های واکسینه شده با ۵ روش مختلف واکسیناسیون علیه این بیماری از سن یکروزگی تا سیزده هفتگی :

تعداد صفحات :۱۱

هدف : ارزیابی روند کاهش پادتن مادری علیه ویروس IBD و پاسخ فعال ایمنی در برابر واکسیناسیون‌های مختلف.
طرح: کارآزمایی میدانی.
حیوانات: گله‌های جوجه‌های تخمگذار تجاری شامل ۴۰ گله، هر گله با بیش از ۱۰ هزار پرنده از شروع یکروزگی تا ۱۳ هفتگی.
روش : پنج برنامه واکیسناسیون E , D, B, A با دو نوع واکسن زنده و یک نوع واکسن زنده و یک نوع واکسن کشته روغنی علیه بیماری IBD طراحی شده هر یک از گروهها و برنامه واکسیناسیون C , B , A در ۱۰ گله و هر یک از گروههای E , D در ۵ گله قرار داشتند. از هر گله به طور هفتگی از هفته اول تا پایان هفته سیزدهم ۲۵ نمونه خون با روش الیزا از نظر میزان عیار پادتن ضد ویروس IBD آزمایش می‌گردید.
تجزیه و تحلیل آماری : از آنالیز واریانس یکطرفه اسفاده گردید. جهت چگونگی اختلاف بین گروههایی که از نظر آماری دارای اختلاف معنی‌دار بودند از آزمون توکی (Tukey) بهره‌ گرفته شد.
نتایج : با پنج برنامه مختلف واکسیناسیون روند کاهش پادتنهای ضد ویروس IBD مادری به طور یکنواخت می‌باشد و در زمانی که میزان این پادتنها صفر یا نزدیک صفر باشد، مجال فعالیت به واکسنهای ضد IBD را دریافت نموده بودند، عیار پادتن فعال ضد ویروس IBD زودتر از سایر گروهها (در هفته پنجم) افزایش یافت.
نتیجه‌گیری : بهترین زمان مصرف واکسن زنده IBD سنی است که عیار پادتن مادری حدود ۱۰۰۰ یا کمتر باشد. به عبارتی دیگر مناسبترین زمان واکسیناسیون حدود ۱۴ روزگی یا ۳ روز قبل و یا بعد از آن می‌باشد. ضمنا مصرف توام واکسن زنده و واکسن روغنی باعث شروع سریعتر پاسخ ایمنی و عیار بالاتری از پادتن فعال می‌گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.