مقاله بررسی لیستریا مونوسیتوژنس در ماهیان پرورشی تازه، دودی شده و بخهای مورد استفاده جهت نگهداری سرد ماهیان تازه در استانهای تهران و گیلان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی لیستریا مونوسیتوژنس در ماهیان پرورشی تازه، دودی شده و بخهای مورد استفاده جهت نگهداری سرد ماهیان تازه در استانهای تهران و گیلان دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی لیستریا مونوسیتوژنس در ماهیان پرورشی تازه، دودی شده و بخهای مورد استفاده جهت نگهداری سرد ماهیان تازه در استانهای تهران و گیلان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی لیستریا مونوسیتوژنس در ماهیان پرورشی تازه، دودی شده و بخهای مورد استفاده جهت نگهداری سرد ماهیان تازه در استانهای تهران و گیلان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی لیستریا مونوسیتوژنس در ماهیان پرورشی تازه، دودی شده و بخهای مورد استفاده جهت نگهداری سرد ماهیان تازه در استانهای تهران و گیلان :

تعداد صفحات :۱۱

هدف: بررسی میزان شیوع لیستریا مونوسیتوژنس درماهی تازه ، دودی شده و یخهای مورد استفاده جهت نگهداری سرد ماهی تازه
طرح: مطالعه اکتشافی

نمونه مورد آزمایش : ماهی پرورشی تازه ، ماهی دودی و یخ
روش: سیصد ماهی تازه و کامل و ۴۰ ماهی دودی از انواع پرورشی متداول، از بازارهای فروش ماهی و استخرهای پرورش ماهی در استانهای تهران و گیلان جمع آوری شدند. از مجموع ۳۰۰ ماهی تازه ، ۱۲۰ ماهی تازه (شامل ۴۰ عدد قزل آلای رنگین کمان از گروه ماهیان سرد آبی ، ۴۰ عدد کپور نقره ای و ۴۰ عدد کپور معمولی از گروه ماهیان گرم آبی ) همراه با ۴۰ عدد کپور نقره ای دودی از سطح فروشگاه های خرده فروشی جمع آوری شدند. ۱۸۰ ماهی تازه باقیمانده (شامل ۶۰ عدد قزل آلای رنگین کمان ، ۱۲۰ عدد کپور نقره ای و کپور معمولی) در مدت ۶ ماه از سطح استخرهای پرورش ماهی جمع آوری شدند. همچنین ۱۲۰ نمونه یخ، قبل و ۱۲۰ نمونه یخ بعد از اضافه نمودن به جعبه های ماهی کهع برای سرد نگهداشتن ماهی تازه استفاده شد. از سطح خرده فروشیها جمع آوری شدند. با به کارگیری دستورالعمل کانادایی اصلاح شده FDA ، مجموع ۳۴۰ ماهی تازه و دودی (۳۰۰ ماهی تازه و ۴۰ ماهی دودی) و ۲۴۰ نمونه یخ برای وجود لیستریا مونوسیتوژنس آزمایش شدند. از آنجا که فلور باکتریایی روده ای ماهی ممکن است وضعیت فلور میکروبی آب را منعکس کند. نمونه ها ی مدفوع از هر ۱۸۰ ماهی برای وجود لیستریا مونوسیتوژنس ازمایش شدند.
تجزیه و تحلیل آماری : آمار توصیفی
نتایج: شیوع لیستریا مونوسیتوژنس در سطح خرده فروشیها به ترتیب : ۵/۱۲ درضد قزل آلای رنگین کمان، ۱۰ درصد در کپور نقره ای ، ۵/۱۷ درضد در کپور معمولی، ۵/۲ درصد در ماهی دودی ، ۵/۲ درصد در نمونه های یخ (قبل از اضافه کردن به جعبه ها ی ماهی ) بودند. همچنین شیوع لیستریا مونوسیتوژنس در سطح استخرهای پرورش ماهی به ترتیب : ۶/۱۱ درصد در ماهی قزل آلای رنگین کمان و ۳/۸ درصد در کپور نقره ای و کپور معمولی بود. از ۱۸۰ نمونه مدفوع ماهی آزمایش شده ، ۷ نمونه آلوده به لیستریا مونوسیتوژنس بودند.
نتیجه گیری : در پایان با توجه به نتایج به دست آمده در این بررسی عملکردهای بهداشتی در عرضه و نحوه مصرف این محصولات از قبیل تخلیه امعا و احشا و پخت مناسب ، ضروری می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.