مقاله مقایسه روشهای مختلف آماده سازی زرده تخم مرغ به منظرو تعیین عیار پادتن های ویژه ویروس بیماری نیوکاسل در آزمایش HI


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مقایسه روشهای مختلف آماده سازی زرده تخم مرغ به منظرو تعیین عیار پادتن های ویژه ویروس بیماری نیوکاسل در آزمایش HI دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه روشهای مختلف آماده سازی زرده تخم مرغ به منظرو تعیین عیار پادتن های ویژه ویروس بیماری نیوکاسل در آزمایش HI  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه روشهای مختلف آماده سازی زرده تخم مرغ به منظرو تعیین عیار پادتن های ویژه ویروس بیماری نیوکاسل در آزمایش HI،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه روشهای مختلف آماده سازی زرده تخم مرغ به منظرو تعیین عیار پادتن های ویژه ویروس بیماری نیوکاسل در آزمایش HI :

تعداد صفحات :۱۱

هدف : بررسی تاثیر روشهای مختلف آماده سازی زرده تخم مرغ بر عیار HI زرده.
طرح : مطالعه تجربی.
روش : یکصد عدد تخم مرغ و ۵۰ نمونه سرم از یک گله مرغ مادر اخذ و مورد آزمایش قرار گرفتند. تخم مرغها به دو گروه ۵۰ عددی تقسیم و با دو روش مختلف برای آزمایش HI آماده شدند. در گروه اول زرده هر تخم مرغ به طورکامل توزین و پس از مخلوط شدن با حجمی برابر با وزن خود از بافر نمکی فسفاته (PBS)، با کلروفرم عصاره‌گیری شد. در گروه دوم ۳/۰ میلی لیتر از مرکز هر زرده برداشت و پس از مخلوط شدن با ۳/۰ میلی‌لیتر از مرکز هر زرده برداشت و پس از مخلوط شدن با ۳/۰ میلی‌لیتر PBS با کلروفرم عصاره‌گیری شد. در هر یک از دو گروه پس از همگن شدن زرده با PBS، بخشی از زرده بجای عصاره‌گیری با کلروفرم مجددا با PBS مخلوط و یکشب در یخچال نگهداری شد.
تجزیه و تحلیل آماری: آنالیز واریانس و آزمون Fisher.
نتایج : میانگین عیار HI در زرده‌های کامل عصاره‌گیری شده با کلروفرم به شکل معنی‌دار از میانگین عیار سایر نمونه‌های زرده کمتر بود. با این حال اختلاف معنی‌داری میان این گروه و نیز میان سایر گروههای زرده با سرم مشاهده نشد.
نتیجه گیری : بر اساس نتایج این مطالعه زرده جانشین خوبی برای سرم در آزمایش HI برای بیماری نیوکاسل است و از هر یک از روشهای ذکر شده در این مطالعه می‌توان برای آماده سازی زرده استفاده نمود. اما با توجه به اینکه زرده در هنگام تشکیل به صورت لایه‌های متحدالمرکز تجمع می‌یابد و غلظت پادتن در لایه‌های مختلف آن ممکن است متفاوت باشد توصیه می‌گردد که از زرده کامل استفاده شود. همچنین با توجه به مقرون به صرفه بودن روش رقیق سازی زرده در PBS، این روش نسبت به عصاره‌گیری با کلروفرم برتری دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.