مقاله بررسی تاثیر خصوصیات شیمیایی خاکها در پایداری سازه های خاکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر خصوصیات شیمیایی خاکها در پایداری سازه های خاکی دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر خصوصیات شیمیایی خاکها در پایداری سازه های خاکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر خصوصیات شیمیایی خاکها در پایداری سازه های خاکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر خصوصیات شیمیایی خاکها در پایداری سازه های خاکی :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

ویژگیهای مهندسی خاک به اثرات پیچیده و متقابل چندین عامل وابسته بهم بستگی دارد این عوامل را می توان در دو گروه کلی ترکیب و محیط ها طبقه بندی نمود. گروه اول میزان پتانسیل با ویژگیهای خاک بالقوه را نظیر نوع و میزان کانیها، نوع کاتیونهای جذب سطحی شده، شکل و اندازه ذرات خاک نشان می دهد و گروه دوم خصوصیات حقیقی یا بالفعل خاک را شامل می شود که عواملی نظیر میزان آب خاک، دانسیته، ساختمان و حرارت در این گروه قرار می گیرند. پیش بینی رفتار خاک در شرایط مختلف بر حسب عوامل محیطی و خاکی کاری مشکل است ولی عوامل اصلی که بر رفتار خاک موثر هستند عبارتند از فعالیت رس (نسبت اندیس پلاستیسیته به مقدار رس)، PH، کاتیونهای تبادلی، شستشو، عوامل پخشیدگی.
اهمیت پیش بینی رفتار خاک در احداث سازه های خاکی در موقعیتهای نظیر ایستگاه های آبخوانداری که درآن خاکریزهای خاکی، تورکینستها برای استحصال و پخش آب مورد استفاده قرار می گیرند در شرایطی که خاکهایمورد استفاده از نوع روان گرا و یا حساس به واگرایی باشند، پایداری این سازه ها مورد سوال خواهد بود. از خصوصیات شیمیایی خاکهای روان گرا و حساسبیت آنها به تخریب و وارفتگی می توا به میزان سدیم، کلسیم و منیزیم، آهک، گج، کاتیونهای تبادلی، بافت و نوع کانیهای رسی اشاره نمود. نمونه عینی تاثیر کاتیونهای بازی سدیم و یا ترکیبات نمکی آن نظیر کربنات سدیم است که سبب خمیری شدن، پخشیدگیو واگرایی خاک می شود و در نقطه مقابل آن هم عوامل خنثی کننده سدیم مثل کلسیم و منیزیم است که نقش متعال کننده و هم گرایی را در خاک عمل می کند.
یکی از تورکینست های احداث شده در آبخوانپلدشت و بررسی رفتار آن طی سالهای بعد، نشان می دهد که از نظرپایداری آن مشکل وجود دارد. مطالعه خواص شیمیایی نمونه های خاک برداشت شده از بدنه تورکینست نشان داد که از نظر شیمیایی تعادلی بین عوامل موثر وجود دارد و ناپایداری آن را باید در خصوصیات فیزیکی و مکانیکی خاک و شرایط حین اخداث آن جستجو نمود. البته در این میان نباید نقش شستشوی خاک بدنه تورکینست در اثر نوذ آب پشت سر آن و افزایش حساسیت خاک مورد استفاده آن به روانگرایی را از نظر دور داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.