مقاله ارزیابی خصوصیات کمی کیفی لاین های اصلاحی – ارقام زراعی و بومی گندم نان به روش تجزیه و تحلیل چند متغیره


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی خصوصیات کمی کیفی لاین های اصلاحی – ارقام زراعی و بومی گندم نان به روش تجزیه و تحلیل چند متغیره دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی خصوصیات کمی کیفی لاین های اصلاحی – ارقام زراعی و بومی گندم نان به روش تجزیه و تحلیل چند متغیره  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی خصوصیات کمی کیفی لاین های اصلاحی – ارقام زراعی و بومی گندم نان به روش تجزیه و تحلیل چند متغیره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی خصوصیات کمی کیفی لاین های اصلاحی – ارقام زراعی و بومی گندم نان به روش تجزیه و تحلیل چند متغیره :

تعداد صفحات :۱۱

در این پژوهش خصوصیات کمی و کیفی ۹۰ لاین اصلاح شده و ۵۵ رقم زراعی و بومی گندم نان در قالب طرح آگمنت به همراه ۳ شاهد و به روش تجزیه و تحلیل های چند متغیره مورد ارزیابی قرار گرفتند . دوازده خصوصیت موفولوژیک و زراعی شامل عملکرد و اجزای آن و هشت صفت مرتبط با کیفیت نانوایی از جمله درصد پروتئین و حجم رسوب با SDS اندازه گیری و بررسی شدند نتایج حاصل از تجزیه مولفه های اصلی حاکی از نقش ۷ مولفه در توجیه ۷۷ درصد از تنوع کل داده ها بود . مولفه دوم در ارتباط با صفات کیفی از جمله حجم رسوب با SMS و درصد پروتئین بود . عملکرد دانه و اجزای عملکرد سهم عمده ای را در مولفه ششم داشتند . نتیج مطالعه همبستگی بین صفات زراعی و کیفی بر رابطه مستقیم زودرسی با کیفیت نانوایی و رابطه معکوس بین عملکرد دانه و درصد پروتئین دلالت داشت . متغیر متعارف اول و دوم صفات کیفی به طور مستقیم در ارتباط با کیفیت و کمیت پروتئین بودند . متغیر متعارف دوم صفات زراعی بر رابطه منفی اجرا عملکرد دانه تاکید داشت و در متغیر متعارف دوم صفات مرتبط با عملکرد نقش داشتند . در رگوسیون مرحله ای برای گزینش صفات توجیه کننده عملکرد پروتئین – چهار صفت عملکرد دانه – حجم رسوب زلنی – درصد جذب آب و وزن دانه در سنبله با درجه تبیین ۸۷/۲۶ درصد از کل تنوع نقش داشتند . تجزیه خوشه ای ژنوتیپ ها بر اساس صفات کیفی و زراعی توانست لاین های اصلاح شده و ارقام زراعی و بومی را در گروه های مختلف قرار دهد . ارقام بومی از لحاظ صفلت مرتبط با اجزاء عملکرد دانه و کیفیت پروتئین ظرفیت بالایی داشتند .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.