مقاله تعیین زمان ماندگار ی ماهی کفال طلائی در سرد خانه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تعیین زمان ماندگار ی ماهی کفال طلائی در سرد خانه دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تعیین زمان ماندگار ی ماهی کفال طلائی در سرد خانه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین زمان ماندگار ی ماهی کفال طلائی در سرد خانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تعیین زمان ماندگار ی ماهی کفال طلائی در سرد خانه :
تعداد صفحات :۱۱
در این تحقیق اثر انجماد و مدت نگهداری در سردخانه بر روی کیفیت فیله کفال طلائی دریایی خزر مورد بررسی قرار گرفت نتایج به دست آمده بیانگر این است که تغییرات TVN پراکسید (PV) ، و خواص ارگانولپتیک با زمان نگهداری در سردخانه رابطه مستقیمی دارند این مطالعه نشان داد که در مدت ۱۲۰ روز نگهداری ماهی کفال در سردخانه تغیرات TVN از ۷ به ۱۲/۶ میلی گرم در صد گرم نمونه پراکسید (PV) از ۰/۶ با ۳۳/۳ میلی اکی والان در هزار گرم ماده چرب PH از ۵/۷ به ۶/۲ و امتیازهای رنگ بافت طعم مزه و بو به ترتیب از ۹ به ۴/۵ ، ۴/۵ ، ۳/۲۵ و ۳/۵۰ تغییر نمود و همچنین نتایج شمارش کلی باکتری ها نشان داد که تعداد باکتری ها در غلظت ۱۰ از ۲۹۰ به ۷۰ و در غلظت ۱۰ از ۲۰۰ به ۱۰۰ کلنی رسید اما در غلظت های ۱۰ و ۱۰ رشد باکتری ها منفی بود نتایج این بررسی بیانگر این موضوع است که می توان از اندیس پراکسید به عنوان تعیین کننده کیفیت ماهی کفال منجمد شده استفاده نمود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.